Majda Aboulumosha, despre motivul pentru care medicii i-au interzis să mai slăbească: „Nu e bine atunci când...”

.

Majda Aboulumosha a dezvăluit motivul pentru care medicii i-au interzis să mai slăbească. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a făcut dezvăluiri despre oscilațiile de greutate prin care a trecut de-a lungul timpului. De aproximativ doi ani, aceasta se străduiește să rămână la o greutate constantă, potrivit recomandărilor medicilor. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care nu mai poate slăbi. Iată cum ar afecta-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Majda Aboulumosha a spus motivul pentru care medicii i-au interzis să mai slăbească. Majda Aboulumosha este o actriță și un om de televiziune de succes. Prima apariție pe micile ecrane a avut loc la vârsta de 12 ani. Ulterior, a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele Regina, Aniela și Iubire și Onoare și Fructul Oprit. În 2021, aceasta a intrat în atenția publicului prin participarea în cadrul emisiunii Survivor, difuzată la Kanal D. În calitate de actriță, Majda a recunoscut că a fost nevoită să facă anumite schimbări, în funcție de rolurile în care era distribuită. Aceasta a mărturisit că a și-a adaptat greutatea în funcție de personajul pe care îl reprezenta, motiv pentru care a slăbit și s-a îngrășat de mai multe ori.


Într-un interviu recent, bruneta a declarat că medicii i-au interzis să mai treacă prin oscilații de greutate. Iată motivul pentru care Majda nu mai are voie să piardă în greutate!

Citește și: Alimentul care a ajutat-o pe Majda Aboulumosha să slăbească 17 kg în 2 luni:„Îl consum la orice masă’

Citește și: Majda Aboulumosha a slăbit 30 de kilograme.La ce alimente a renunțat


Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. Câte kilograme are acum:'Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare'

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi:„Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă’

Majda Aboulumosha, motivul pentru care medicii i-au interzis să mai slăbească

Majda a trecut prin două intervenții la nivelul sânilor. La trei luni după cea de-a doua intervenție, aceasta a participat în cadrul emisiunii Survivor, în ciuda avertismentului medicilor. Acum, aceasta nu mai are voie să slăbească, deoarece rezultatele mastopexiei ar putea fi compromise.


„După ce am născut-o pe Jacqueline și am alăptat-o aproximativ 2 ani, am considerat că este necesar să îmi fac această intervenție, nu este niciun secret. Mi-am făcut o intervenție păstrând aceeași mărime a bustului, adică i-am spus medicului estetician să ies cu același sutien, nu vreau mărire.

Prima operație a fost în urmă cu 8 ani, iar înainte să plec la „Survivor’, am făcut a doua intervenție, pentru că am slăbit iar vreo 20 de kilograme, pentru că m-am îngrășat după Ferma Vedetelor’, am ajuns la 76kg. Nu e bine să slăbești atât de mult când ai o intervenție de genul acesta.


Maximum 5 kg. După „Survivor’ nu m-am mai îngrășat atât de mult, la mine este vorba și de blocaj emoțional, când stau departe de Jacquecline, de familie și atunci se acumulează și kilogramele’, a declarat Majda pentru impact.ro.


„Nimeni de acolo nu-mi cerea să slăbesc’

Actrița a recunoscut că și-a adaptat greutatea în funcție de rolurile în care a jucat. Procesul de slăbire ar fi început după ce a fost distribuită în serialul „Aniela’ și a ajuns, în scurt timp, de la 87 la 63 de kilograme.

„Când am luat al doilea rol, mi-am dat seama, pentru că nimeni de acolo nu-mi cerea să slăbesc. Oricum când jucam în Regina aveam multe fuste, nu se observau kilogramele în plus. Când am luat rolul de cadână, am zis singură: arăboaicele au un pic de forme ca să poată să danseze, dar parcă nici chiar aproape de suta de kilograme! Aveam 87 kg.


Și am început să slăbesc ușor-ușor. Eu de la serialul Aniela’ începusem procesul de slăbire și tot timpul îmi strângeau corsetul mai mult, mai mult. Când jucam în Regina aveam 87kg, la Aniela’ deja mă duceam la 70 kg pe final și, când am început repetițiile, pentru Iubire și onoare’ m-am oprit undeva la 63 kg. Mi-a zis doamna Ruxandra: Stop! Gata, că am nevoie de forme!’, a declarat prezentatoarea potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook & Arhivă VIVA!