Majda a suferit o operație și și își riscă sănătatea la Survivor: "Am avertizat-o să..."

.

Majda Aboulumosha și-a asumat riscuri mari plecând în Dominicană, din cauza operației la sâni prin care a trecut în urmă cu doar trei luni. Medicii care au făcut intervenția au avertizat-o că este posibil să aibă probleme din cauza probelor fizice foarte grele pe care le face la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medicii care i-au făcut Majdei operația la sâni au sfătuit-o să nu accepte provocarea Survivor pentru că s-ar putea răni serios în urma efortului fizic de acolo, având în vedere că a trecut puțin timp de la mastopexie.


Deși în mod normal se poate face efort fizic după o astfel de intervenție, după trei luni, în cazul Majdei situația este mai complicată, spun medicii. La Survivor, concurenta este supusă la probe fizice grele, ce implică efort și poate fi lesne lovită în zona bustului.


De altfel, la o probă la care a fost nevoită să învârtă cu putere de o roată imensă, Majda s-a ținut de sâni, semn că o durea în acea zonă. Acest lucru s-a întâmplat după ce, la alte probe, a leșinat, în presă scriindu-se că are o mare lipsă de calciu.

Ce este mastopexia prin care a trecut Madja de la Survivor

Mastopexia este o intervenție de ridicare a sânilor, un lifting al sânilor, prin care se urmărește îmbunătățirea aspectului și formei acestora. Operația se realizează cu sau fără implant mamar.


În cazul Majdei, s-au folosit implanturi mamare de dimensiuni mici. Ea nu a dorit să schimbe dimensiunea sânilor săi, ci doar să îmbunătățească aspectul lor. Perioada de recuperare, după o operație de acest fel, este de 30 de zile, dar noi recomandăm ca activitatea fizică să fie reîncepută după două luni’, a explicat consilierul medical Ensar Duman pentru Ciao.ro.

Citește și:

Mihai de la 3 Sud Est, vindecat de COVID-19 cu Ivermectină. Avea doar 5% șanse de supraviețuire


Gabriela Firea și Dana Budeanu au îmbrăcat aceeași rochie. Reacțiile fanilor

Alexandra Stan încă suferă după bătaia încasată de la Marcel Prodan. A avut un atac de panică, la Survivor

„Am avertizat-o să fie atentă, să nu se lovească peste sâni'

Înainte să accepte participarea la Survivor, Majda a venit la clinica din București și am discutat despre riscuri. A fost de acord că ceea ce se întâmplă la Survivor este departe de a fi normalitatea din viața unui om, mai ales a unui pacient proaspăt operat. Probele sunt grele, dure și accidentările iminente.


Am avertizat-o să fie atentă, să nu se lovească peste sâni, pentru că se poate alege cu un hematom, o deformare sau desfacerea suturii. I-am recomandat să poarte o bustieră în timpul probelor, care să îi susțină sânii și să îi ofere mai multă protecție.

În toamnă, înaintea intervenției de mastopexia, Majda a făcut o ecografie. Când se va întoarce, va trebui să meargă la control, în Turcia’, mai spune Ensar Duman.


De ce s-a operat la sâni Majda de la Survivor

Majda luptă cu kilogramele în plus de o bună perioadă de timp, reușind să slăbească spectaculos. După ce a topit în jur 25 de kilograme, ea s-a apucat și de sport, iar paralel face proceduri corporale de remodelare. Cu toate astea, tânăra nu a scăpat încă de complexe, iar în timpul probelor de la Survivor apare numai cu picioarele acoperite.

Am ales să fac operația de mastopexie pentru că am slăbit peste 20 de kilograme. Nu am optat însă pentru o mărire de sâni, deoarece mă simt confortabil așa.’, a declarat Majda pentru Click!, imediat după operația la sâni.