Maia Morgenstern, internată în spital, pentru câteva zile: „Am fost tratată cu...”

 Miniosu Alexandra
.

Maia Morgenstern a fost internată în spital, pentru o scurtă perioadă de timp. Marea actriță a ținut să împărtășească cu fanii ei modul în care a fost tratată în unitatea medicală. Artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa personalului, ce au dat dovadă de seriozitate și profesionalism. Ce a uimit-o a fost însă ce s-a întâmplat după ce a primit un chestionar de feedback de la Ministerul Sănătății. De ce a fost taxată cu 0.05€?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern le-a dezvăluit fanilor că a fost internată în spital, pentru o scurtă perioadă de timp. Actrița a făcut anunțul pe rețelele de socializare. A postat un mesaj prin care a povestit cum a fost tratată în unitatea medicală. A mărturisit că este recunoscătoare personalului, deoarece au avut grijă de ea și au dat dovadă de mult profesionalism.

Maia-Morgenstern-spital-1Maia-Morgenstern-spital-1

Actrița în vârstă de 59 de ani a făcut anunțul în urmă cu câteva ore. Maia Morgenstern a mărturisit că a fost spitalizată, însă nu a dezvăluit motivul. Le-a povestit însă fanilor că a stat în spital doar pentru o scurtă perioadă de timp și că a fost tratată cum trebuie, cu „grijă, atenție, seriozitate și profesionalism'.

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…'

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România':„Nu sunt eu Muma Pădurii'

Citește și: Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19:„Am atacuri de panică'

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! O altă asistentă face declarații surprinzătoare:„Au probleme de comportament'

Maia Morgenstern, internată în spital, pentru câteva zile

Maia Morgenstern a transmis că este profund recunoscătoare, având în vedere modul în care a fost tratată. A spus că personalul a dat dovadă în primul rând de omenie, dar și de multă seriozitate și profesionalism. În plus, ea a afirmat că a observat asta în cazul tuturor pacienților. A transmis că lucrurile merg spre bine, detaliu ce i-a liniștit pe fani, după ce a anunțat că a fost în spital.

„Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenție, cu seriozitate și profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie.

Și am observat că toți pacienții era tratați așa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine', a scris Maia Morgenstern în mediul online.

De ce a fost taxată cu 0.05€ pentru o întrebare

În continuarea mesajului, Maia Morgenstern a dezvăluit cum a decurs completarea unui chestionar primit din partea Ministerului Sănătăţii, legat de serviciile medicale din spital. Marea artistă a povestit că a fost taxată cu 0.05€ pentru o întrebare, lucru care, spune ea, a amuzat-o.

„Dar… iată ce solicitare primesc. Primesc SMS de la Ministerul Sănătății (cred). Un fel de sondaj. Ceva gen: puteți răspunde gratuit și anonim. Ok. Sunteți mulțumit de serviciile medicale, implicare, curățenie, tratament etc.? Punctaj de la 1 la… 4. Mesaj după mesaj, one of a time, cum ar fi. Avertizare, după fiecare: poate genera costuri suplimentare. Nu contează! 4 peste tot!

Sunt foarte mulțumită, slavă Domnului! Nu am de ce să mă plâng. Lucrurile au mers și merg bine, sunt profund recunoscătoare. Zău, așa. Bun. Urmează o altă serie de întrebări, la care trebuie să răspund cu DA sau NU. Iată, de exemplu: A trebuit să cumpărați medicamente… DA. Sau: Vi s-au solicitat bani sau atenții? Răspunsul meu vine prompt: NU! NU! NU!

Urmează chestionarul: V-ați gândit să raportați ministerului faptul că vi s-au solicitat… Răspunsul meu: NU MI S-AU SOLICITAT… etc. Răspuns (oficial): Opțiune incorectă. Mesajul greșit – doar acesta – a fost taxat cu 0.05€. Opțiunile incorecte… se plătesc. Sau: greșelile se plătesc. Acum – și prin SMS. Păi, râd. Firește că râd. Cum, Doamne iartă-mă, să nu râd?? Vreau doar să le mulțumesc din inimă! Întregului personal medical! Tuturor', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton