Donald Trump a dat-o afară pe Nadia Comăneci: „Te iubesc, dar ești concediată!" Ce replică i-a dat campioana României

 Dumba Gabriela
.

În 2008, Nadia Comăneci a fost invitată la emisiunea Ucenicul, pe care Donald Trump o realiza la postul NBC. Miliardarul a dat-o afară pe Nadia, dar i-a mărturisit înainte că asta nu are legătură cu sentimentele ei pentru ea. „Te iubesc, dar ești concediată!' – i-a spus Trump, atunci, Nadiei Comăneci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci, pe care a invitat-o, în 2008, la ediția cu celebrități a reality-show-ului „Ucenicul', de la NBC – The Celebrity Apprentice.

Nadia Comăneci a fost însă eliminată în al doilea episod. Într-un ultim mesaj, Trump i-a spus în timpul emisiunii: „Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată'.

Atunci, la sfârșitul show-ului, Nadia a declarat pentru NBC: „Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil'.

Nadia Comăneci a participat atunci la emisiune alături de vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan şi Tito Ortiz.

Câştigătorul a fost jurnalistul Piers Morgan, carea primit titlul de „Ucenic celebru” şi a avut onoarea de a dona un cec în valoare de 250.000 de dolari unei organizaţii caritabile.

79016-14956046-10154188207872266-4474913792312474078-n_XL79016-14956046-10154188207872266-4474913792312474078-n_XL

Ce spunea Nadia Comăneci despre Donald Trump în 2016

La precedentele alegeri prezidențiale din Statele Unite, când a câștigat Donald Trump, Nadia Comăneci a spus despre Donald Trump că este „un om OK'.

„Mi se pare ok, dar e mai bine să nu comentez nimic acum, după alegeri. Să aşteptăm să vedem ce se întâmplă.”, spunea Nadia Comăneci atunci, înainte ca Trump să fie desemnat câștigător al confruntării cu Hillary Clinton.

Cum a ajuns Donald Trump miliardar

Născut în cartierul Jamaica din Queens (New York), Donald J. Trump a copilărit alături de mulți emigranți din vestul Europei. Tatăl său, Frederick Trump, a fost un dezvoltator imobiliar de succes, câștigând foarte mult din blocurile construite în Queens, Staten Island și Brooklyn pentru clasa de mijloc.

Mama sa, Mary MacLeod, a migrat din Tong, Scoția, în 1929 la vârsta de 17 ani. Averea lor a explodat în anii 1950, odată cu boom-ul imobiliar de după război. În 1999, tatăl său moare. Și la un an distanță, se stinge și mama sa. Așa că, Donald Trump rămâne să gestioneze o avere impresionantă pentru vremea respectivă.

Al patrulea copil, într-o familie cu cinci urmași, Donald Trump a avut o relație apropiată cu fratele său mai mic, Robert Trump, care a murit în august 2020.

Donald Trump a vrut să-i calce pe urme lui Ronald Reagan, așa că s-a inspirat din sloganul pe care acesta l-a folosit cu succes în 1980 – „Lets Make America Great Again', potrivit life.ro. A intrat în politică în 2015 și, deși nu îi dădea nimeni nicio șansă, a primit votul republicanilor pentru a intra în cursa prezidențială pe care a câștigat-o având cu peste 3 milioane de voturi mai puține decât Hillary Clinton.

Forbes estimează că venitul său net este undeva la 2 miliarde. Trump, însă, spune că este la peste 10 miliarde.

Citește și:

Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie: „S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală”

Ce pensie primește Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă a tuturor timpurilor, de la statul român. Există o altă sportivă care încasează mai mulți bani

Cu ce tratament s-a vindecat Donald Trump de COVID-19. I-a fost administrat un medicament experimental

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton