Este o invitatie, si totodata o provocare pe care Dan Chisu o lanseaza atat celor pasionati, cat si celor care vor sa deprinda tainele gatitului.
„Daca te pasioneaza bucataria, nu ai nevoie de nicio motivatie ca sa te apuci sa gatesti! Ai nevoie de putin curaj si de multa imaginatie. Dar nu ai ce face cu ele daca nu esti constient de structurile cu care se lucreaza in bucatarie. Totul este o alchimie’ si nu-ti vine sa crezi ca ai putea sa fii si tu in stare sa faci acelasi lucru. Singurul mod in care poti sa afli este sa incerci’, spune Dan Chisu.
„Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu’ contine 30 de retete-povesti, cu cele mai bune ingrediente: personaje, intamplari amuzante si scenarii.
„Nu sunt bucatar de meserie si nici nu o sa devin vreodata, dar acest fapt nu ma va impiedica sa incerc sa ma JOC de-a gatitul. Pentru ca aceasta carte nu vrea decat sa te indemne la joaca’. Mare lucru nu o sa afli, insa, poate o sa-ti trezeasca pofta de petrecut putin mai mult timp in bucatarie, printre produse ale caror calitati surprinzatoare le vei descoperi.’, marturiseste Dan Chisu.
Lansarile vor avea loc joi, 24 aprilie, ora 18, in Carrefour Orhideea si miercuri, 7 mai, ora 18, la libraria Diverta din Plaza Militari.