Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie: „Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei...” / EXCLUSIV

.

Magda Pălimariu ne-a spus adevărul despre provocările din căsnicia cu soțul ei. Fire deschisă, frumoasa vedetă ne-a dezvăluit în revista VIVA! de iunie cum reușesc ea și partenerul ei de viață să restabilească echilibrul și armonia, atunci când apar „nori pe cerul dragostei'. Aceasta recunoaște că nu e totul roz, dar, din fericire, amândoi trec ușor peste situațiile delicate. Să fie oare acesta secretul unei relații fericite? Noi credem că da!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Uite, pentru că nu știm foarte multe despre relația dintre tine și soțul tău… Ne-ai spus în interviul anterior, când tocmai vă căsătoriserăți, că vă ajutați și sprijiniți reciproc și că ați simțit că sunteți meniți să fiți împreună… Cum au fost aceste luni de căsnicie? Cum v-ați descoperit unul pe celălalt?

Ne-a prins tare bine această perioadă de petrecut timpul împreună. Când ești lângă un om zi de zi, legătura devine mai puternică și e mai ușor să îl înțelegi pe celălalt așa cum este el, cu bune, cu rele, și să îi poți accepta defectele, să înveți să trăiești așa, fără frustrări sau, știu eu, mari compromisuri. Pentru că nimeni nu e perfect, nu-i așa? (zâmbește)


Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice de a nivelul feței:'Am auzit că mi-am făcut mai multe decât Michael Jackson'


Citește și: Câți bani trebuie să plătească Reghe pentru pensia alimentară a lui Bebeto.Când îl poate vedea pe fiul lui și al Anamariei Prodan

Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicia cu soțul ei

Simți că mariajul a venit la pachet și cu anumite provocări poate mai puțin așteptate?

Provocări… da, cred că sunt la tot pasul, dar e important să fi învățat, să stii cum să gestionezi situațiile și să le faci față. Mă întreb: cum ar fi oare viața fără provocări? (râde) Cum spuneam, cred că tot ție, într-un interviu precedent, atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm. Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră. (zâmbește)


Voi de cât timp formați un cuplu și cum este?

Au trecut anii și acum îmi dau seama cât de repede a zburat timpul și cât de multe am realizat, totuși, amândoi în toată această perioadă.

„Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt’

Cum simți că s-a schimbat relația voastră de la început și până acum? Ați învățat să vă acceptați cu adevărat, și în momentele mai puțin plăcute sau mai tensionate, sau poate v-ați mulat mai bine unul pe personalitatea celuilalt?


Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt, astfel încât să putem găsi o cale de mijloc și soluții atunci când lucrurile nu stau neapărat așa cum ne-am dori noi. Învățăm să ne acceptăm și defectele sau lucrurile care pentru unul dintre noi păreau normale până în momentul în care am devenit un cuplu, iar pentru celălalt erau neobișnuite. Fiecare a avut modul lui de viață, tabieturile sau convingerile lui, așadar fiecare trebuie, cum spuneam, să învețe de la celălalt și să îl accepte așa cum este. Dar noi avem noroc în acest sens, pentru că în foarte multe privințe ne asemănăm foarte tare și nu vedem lucrurile foarte diferit. În această relație știm să ne bucurăm de tot ce este frumos și minunat și, în același timp, atunci când apar nori pe cerul dragostei știm cum – și avem și puterea – să readucem soarele.


Îți mai dorești ceva, acum? Ai grijă ce spui, că s-ar putea să se îndeplinească până la următorul interviu!

(râde) Poate următoarea noastră întâlnire va fi când îl veți cunoaște pe cel mic. Și, referitor și la întrebarea precedentă, nu este târziu niciodată să îți dorești ceva cu adevărat și nici prea târziu să ți se întâmple. (zâmbește)


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram