„O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani”. Madonna reacționează după criticile vehemente de la Premiile Grammy 2023

.

Madonna reacționează după criticile vehemente de la Premiile Grammy 2023. Regina muzicii pop a răbufnit după ce a fost pusă la zid pentru ultima sa apriție publică. La cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, care s-a desfășurat pe 5 februarie, vedeta i-a șocat pe fani prin aspectul său fizic. Mulți dintre aceștia au considerat că artista este desfigurată de operațiile estetice. Iată ce răspuns le-a dat vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Duminică, 5 februarie, a avut loc cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, desfășurată în Los Angeles. Pe covorul roșu, au defilat numeroase staruri interanționale, între care se numără și Madonna. Imaginile cu cântăreața de muzică pop au făcut înconjurul internetului, mulți internauți reproșându-i că este de nerecunoscut și că operațiile estetice au mutilat-o. Acum, pe contul personal de Instagram, artista le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o vehement pentru apariția ei la Premiile Grammy.


Madonna reacționează după criticile vehemente de la Premiile Grammy 2023. Pe rețelele de socializare, artista a avut o reacție furibundă la adresa celor care au criticat-o pentru transformarea prin care a trecut. Vedeta spune că s-a confruntat încă de la începutul carierei cu o atitudine misogină și cu prejudecăți legate de vârstă.


Citește și: Madonna, desfigurată de operațiile estetice, la Premiile Grammy 2023. Fanii sunt șocați: „Doamne, ce și-a făcut la față?'

Citește și: Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră cu un turneu mondial: „Sunt încântată…'

Citește și: Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: „M-a urmărit la baie…' Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individului

Citește și: Maria Iordănescu va avea o fetiță: ‘Sunt mai mult decât fericită…’


Madonna reacționează după criticile vehemente de la Premiile Grammy 2023

Regina muzicii pop s-a arătat profund deranjată de faptul că publicul s-a concentrat mai mult pe aspectul ei fizic și nu pe discursul pe care l-a ținut, referitor la premiul câștigat de Sam Smith și Kim Petras. Cu celebra piesă „Unholy’, cei doi artiști au obținut premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare a unui duo/grup pop.

„În loc să fie atenți la ce am avut eu de transmis, în discurs, pentru Sam și Kim (n.r. Sam Smith și Kim Petras), oamenii aleg să vorbească despre pozele mele în prim-plan, imagini realizate de camera unui fotograf de presă, care ar distorsiona chipul oricui. Din nou mă confrunt cu prejudecăți legate de vârstă, misogine, permise de această lume în care trăim.


O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani, care simte nevoia să le pedepsească dacă sunt hotărâte, muncitoare și aventuroase. Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile mele creative. Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei mele, înțeleg însă că și acesta este un test și sunt fericită să îl înfrunt eu, pentru ca femeile să aibă o viață mai ușoară. Cum spune Beyonce, nu-mi veți frânge sufletul’, a punctat Madonna, pe Instagram.


„Sunt aici pentru a le mulțumi tuturor rebelilor’

Aflată pe scena de la Premiile Grammy, Madonna a ținut un discurs referitor la cea mai recentă piesă lansată de Sam Smith, „Unholy’. În versurile melodiei, artistul vorbește despre modul în care funcționează relațiile dintre parteneri, făcând trimitere la infidelitate și felul în care oamenii aleg să profite unii de alții.

„Sunteți pregătiți pentru puțină controversă? Iată ce am învățat după patru decenii de carieră în muzică. Dacă te numesc șocant, scandalos problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ești pe drumul cel bun. Sunt aici pentru a le mulțumi tuturor rebelilor care își croiesc o nouă cale și care își asumă toate consecințele. Voi trebuie să știți, voi toți cei care faceți probleme, trebuie să știți că neînfricarea voastră nu trece neobservată. Sunteți văzuți. Sunteți auziți și, mai presus de toate, sunteți apreciați’, este discursul ținut de vedetă la Premiile Grammy.

Sursa foto: Hepta