Madonna l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler: "Invazia trebuie oprită"

 Raiciu Adriana
.

După ce Vladimir Putin, președintele Rusiei, a decis să atace Ucraina și nu își retrage trupele nici după șase zile, tot mai multe vedete din întreaga lume au trimis mesaje pentru susținere pentru ucraineni. Una dintre ele este Madonna, care chiar l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, fostul conducător al Germaniei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tot mai multe persoane au trimis mesaje de susținere pentru cetățenii din Ucraina. Românii s-au mobilizat și au încercat să ajute oamenii care au intrat în țara noastră. Ei bine, și anumite vedete au decis să ajute și să vorbească despre situația actuală.

madonna-madonna-

Una dintre acestea este Madonna, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din întreaga lume. Artista chiar l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, fostul dictator german. Iată mesajul transmis de vedeta internațională.

Citește și: Madonna, de nerecunoscut la 62 de ani! Cum a fost surprinsă de paparazzi, la câteva luni după ce a apărut în baston

Citește și: Madonna merge în baston, dar a pozat provocator. Cum arată în lenjerie intimă, la 62 de ani

Citește și: Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei:'Noi suntem armata'

Citește și: O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina.Iryna Tsvila era veteran de război

Madonna l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Madonna și-a exprimat susținerea pentru Ucraina. Filmulețul respectiv era format din mai multe fotografii șocante din ultimele zile, dar și câteva cu Vladimir Putin și Adolf Hitler, fostul dictator german.

Pe fundal se auzea un remix al melodiei „Sorry”, lansată de vedetă în anul 2006. De asemenea, aceasta a mai adăugat faptul că Putin a încălcat acordurile drepturilor omului care există.

„Putin a încălcat acordurile drepturilor omului care există. Putin nu are dreptul să şteargă existenţa Ucrainei. Vă susţinem, domnule preşedinte Zelenski! Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment”, a scris Madonna.

Rusia a atacat Ucraina

Rusia a atacat Ucraina azi, 24 februarie, la primele ore ale dimineții, cu rachete infrastructura militară și bazele aeriene ucrainene din mai multe zone ale țării, inclusiv lângă Kiev, dar și în zona orașelor Kramatorsk, Dnipro, Harkov, Odesa, Mariupol și Zaporojie.

După cele cinci zile de război, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a cerut aderarea la Uniunea Europeană. De asemenea, șeful statului a mai adăugat că un stat care comite crime împotriva civiilor nu poate fi membru al Consililui de Securitate ONU.

'Un stat care comite crime împotriva civililor nu poate fi un membru al Consiliului de Securitate ONU. Pentru un astfel de stat, intrarea în toate porturile, canalele și aeroporturile din lume trebuie oprită. 

Un astfel de stat nu ar trebui să primească miliarde pentru exporturi de energie. A plăti pentru produse rusești înseamnă, acum, să plătești pentru uciderea unor oameni. 

Cred că Rusia încearcă să pună presiune pe Ucraina cu această metodă simplă. Nu pierdeți timpul! Nu acceptăm această tactică! Am așteptat 30 de ani. Am semnat astăzi cererea de aderare la UE, ne-am câștigat dreptul să fim alături de toți ceilalți europeni', a fost mesajul președintelui Volodimir Zelenski noaptea trecută. 

sursă foto- Instagram, Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton