Madonna isi schimba casa de discuri

 Revista VIVA
.

Live Nation, unul dintre numele mari in organizarea de concerte, i-a oferit Madonnei un contract de 120 de milioane de dolari pe urmatorii 10 ani pentru a-si parasi actuala casa de discuri, Warner Bross.

Aceasta mutare a fost dezvaluita in premiera de Wall Street Journal care a citat surse ce s-au aflat in apropierea celor care au negociat transferul.

In varsta de 49 de ani, Madonna va parasi Warner Bross Records dupa o colaborare de peste doua decenii pentru a se alatura celor de la Live Nation. Compania detine reteta organizarii unor spectacole unice, Rolling Stones, The Police, Joe Cocker sau Barbra Streisand fiind doar cateva dintre numele care au apelat la Live Nation.

Potrivit acestui contract, Live Nation va detine drepturile asupra albumelor pe care Madonna le va scoate in urmatorii 10 ani. Compania se angajeaza sa investeasca nu mai putin de 50 de milioane de dolari pentru organizarea turneelor pe care cantareata le va sustine. Daca pana acum, show-urile Madonnei erau spectaculoase, de acum inainte acestea vor fi pur si simplu incendiare.

La semnarea contractului, Madonna va fi mai bogata cu 18 milioane de dolari, pentru a primi la lansarea fiecarui album cate 17 milioane de dolari. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton