Madonna il vrea pe Tarantino pentru urmatorul ei videoclip!

.

Madonna vrea ca urmatorul ei videoclip sa fie regizat de Quentin Tarantino. Diva i-a propus celebrului cineast sa se ocupe de filmarile pentru clipul piesei “Gang Bang", de pe cel mai recent album al său, „M.D.N.A.”

Cum i-a venit ideea de a i se adresa regizorului care a devenit celebru cu filme ca Pulp Fiction’ (1994) sau Kill Bill’ (2004)? „Atunci când am compus acest cantec, mi-am imaginat unul dintre filmele sale ÅŸi unul dintre personajele feminine din acel film', explica Madonna pentru publicatia The Sun’.


Ramane de vazut daca se vor intelege nu numai din punct de vedere artistic, dar si financiar. Diva, cunoscuta pentru zgarcenia ei, a tinut sa precizeze imediat ca nu isi permite sa plateasca un regizor de talia lui Tarantino: „Totul e pus la punct. Tot ce trebuie sa faca Quentin este sa vina cu camera de filmat. Insa nu pot sa imi permit sa ii platesc onorariul de regizor'.

Dar pana se va lamuri cu prestatia si remuneratia lui Tarantino, Madonna savureaza mediatizarea proaspat-lansatului videoclip la piesa Girl Gone Wild’, restrictionat imediat de cei de la Youtube pentru nuditate.


„Unele lucruri nu se schimba niciodata. Parca ne intoarcem in timp, in anii 90, cand MTV refuza sa difuzeze Justify My Love'. – a reactionat diva prin intermediul reprezentantilor sai.

Un pic de scandal nu strica insa niciodata, mai ales ca incepand din 26 martie, M.D.N.A’, al 12-lea album de studio al Madonnei, este lansat pe piata de catre Casa de discuri Interscope.

Foto: Hepta