Madonna îi vrea chiriași, în New York, pe Harry și Meghan: „Canada este plictisitoare…” / Replica ei i-a scandalizat pe fani: “Să nu mai vii pe aici, plictisitoare ești tu!”

.

Zilele trecute, Madonna a făcut o glumă care ar putea să o coste scump. Din dorința de a găsi chiriași pentru apartamentul ei din New York, diva a postat pe Instagram un clip prin care le propune prințului Harry și soției sale, Meghan Markle să se mute acolo, pe motiv că în Canada este plictiseală mare. Madonna nu a rămas netaxată de fanii canadieni!


„Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, sigur ieșiți în câștig. (Balconul, n.r.) va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună. Da, nu o mulțime de băieți cu pălării de lână’, a spus Madonna în clipul postat pe Instagram.


Fanii canadieni ai
Madonnei s-au scandalizat imediat și au postat mii de comentarii pe contul
divei, prin care îi transmit că plictisitoare este ea și muzica ei, nu Canada.

„Madonna, tu ești mai plictisitoare decât Canada!’, „Canada este o țară minunată. Sunt dezamăgită că ai spus așa ceva!’, „Mă bucur că nu ai inclus Canada pe harta turneului tău mondial, oricum nu avem nevoie de muzica ta plictisitoare, de musical pentru liceeni!’, „Canada este la fel de plictisitoare ca și ultimele tale patru albume!’, „Chiar era necesar să insulți Canada? Noi îți băgăm foarte mulți bani în buzunare! Gândește înainte să vorbești!’, „Am plătit de două ori să te văd în Canada! Deci, banii mei nu sunt plictisitori pentru tine?!’ – sunt câteva dintre cele șase mii de comentarii pe care le-a primit Madonna la postarea respectivă.