Madonna, fotografie rară cu cei şase copii ai săi. Cum arată familia artistei, în formulă completă

 Dumba Gabriela
.

Madonna a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei şase copii ai săi, dintre care patru sunt adoptaţi, pentru a marca întâlnirea de Ziua Recunoștinței. Artista de 62 de ani declară că doar atunci când sunt împreună cu toții este cea mai fericită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2017, Madonna le-a adoptat de la un orfelinat din Malawi, unde a fost un vizitator permanent de mai mulţi ani, pe gemele Estere şi Stella, în vârstă de opt ani acum. Madonna a mai adoptat din Malawi și băieții Mercy James şi David Banda, amândoi în vârstă de 15 ani.

Cântăreaţa, care a divorţat de regizorul Guy Ritchie în 2008, are acum 6 copii, patru adoptați și doi biologici, pe Lourdes, în vârstă de 24 de ani şi Rocco Ritchie, în vârstă de 20 ani sunt cei doi copii ai fostului cuplu.

Madonna a avut o reuniune specială de familie de Ziua Recunoștinței, cu toți cei șase copii ai săi pentru a sărbători. Zilele trecute, cântăreața a distribuit un montaj video al adunării sale de familie cu mesajul: „Un frumos suvenir …………. mulțumesc 🙏🏼'

De la întâlnirea de familie nu a lipsit nici iubitul de 26 de ani al Madonnei, pe genunchii căruia apare artista în clipul respectiv. Așa cum îi stă bine unei dive, Madonna a pozat în centrul familiei, într-o rochie neagră de mătase, la care a asortat o culoare roz a părului.

Copiii Madonnei au apărut îmbrăcați la patru ace. Lourdes Maria Ciccone Leon sau Lola, pe care Madonna o are din relația cu Carlos Leon, dar și David, fiul adoptiv al Madonnei, au împrumutat stilul inspirat din anii ’20 Pe de altă parte, Rocco, fiul Madonnei cu fostul soț Guy Ritchie, era îmbrăcat și el tot într-un costum elegant, negru.

madonna-instagrammadonna-instagram

Copiii Madonnei apar foarte rar împreună

Lourdes este foarte rar văzută alături de familia ei, iar Rocco nu a mai apărut niciodată într-o poză alături de toți membrii familiei, pentru că își petrece cea mai mare parte a timpului în țara natală a tatălui său, Marea Britanie.

Citește și:

Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express: „Mi-a trecut antraxul pe la nas”

Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modeste

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu se mută la Tribunal: se ceartă pe copil, la 7 ani de la divorț

Madonna are un iubit cu 36 de ani mai tânăr

Dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de numai 26 de ani pare că o face foarte fericită pe Madonna și apare, de asemenea, în fotografiile și filmulețele postate pe rețelele de socializare.

În fragmentul postat luni, Madonna a fost văzută, de asemenea, așezată pe poala iubitului ei cu 36 de ani mai tânăr, care la rândul său îl avea pe câinele familiei pe care îl mângâia, pe poală, potrivit Spynews.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton