Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr: "Când cineva nu e potrivit pentru tine..."

.

Madonna și tânărul Ahlamalik Williams s-au despărțit după aproape patru ani! Madonna a postat un mesaj după despărțirea de iubitul cu 35 de ani mai tânăr, explicând astfel, voalat, care a fost și motivul pentru care și-au spus adio.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Madonna a decis să pună punct relației cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani. 35 de ani este diferența de vârstă dintre Madonna și Ahlamalik, dar acest lucru nu pare că a stat în calea iubirii lor. Cel puțin până acum. Dacă solista obișnuia să pună deseori poze pe Instagram alături de iubit, din ianuarie nu a mai făcut-o.

Madonna, mesaj după ce s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr


Madonna a renunțat la relația cu iubitul său cu 35 de ani mai tânăr, după ce s-au iubit aproape 4 ani. Surse apropiate susțin că acestora 'le-a fost greu să mențină dragostea aprinsă’.

„Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a-ți face rău, până când vei deveni suficient de puternic și o să-l lăși să plece', a postat Madonna pe Instagram.

Citește și: E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț:Inima îți aparține


Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor/ EXCLUSIV

De ce s-ar fi despărțit Madonna și iubitul tinerel

Conform The Sun, care citează declarații ale prietenilor divei, Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit în termeni amicali. 

„Madonna s-a aruncat în vâltoarea vieții sociale după despărțire și a petrecut mult timp cu familia și cu prietenii ei. Are un program foarte aglomerat. Lucrează la un film biografic, face muzică nouă și are grijă de familie. În ultima vreme, lucrurile au fost așa și așa cu Ahlamalik.


E multă iubire acolo, dar momentan au decis să o ia pe drumuri separate. Încă se înțeleg foarte bine și nu sunt animozități între ei.

Au petrecut luni întregi împreună atât în lockdown, cât și în turnee, dar acum el s-a mutat din casa ei. Fiecare lucrează la alte lucruri și le este greu să mențină o relație romantică' a transmis o sursă din apropierea vedetei.

‘Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme între cei doi. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă', a declarat o sursă conform Daily Mail.


Cum s-au cunoscut Madonna și iubitul mai tânăr cu 35 de ani

Madonna și Ahlamalik, fostul ei iubit cu 35 de ani mai tânăr, s-au cunoscut în 2015, când el a fost selectat ca dansator în turneul ei, Rebel Heart, dar au început o relație în 2019.


Artista este cu doi ani mai mare decât tatăl lui Ahlamalik.

„Dragostea nu are vârstă’, a spus tatăl său, care este cu doi ani mai tânăr decât Madonna. „Fiul meu trăiește la vida loca și sunt doar fericit pentru el’.