Ce decizie a luat Mădălina Ghenea, după ce a ajuns la spital, cu perfuzii: „Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar...”

.

Mădălina Ghenea a făcut un anunț de pe patul de spital. După luni întregi de muncă fără oprire, actrița traversează o perioadă delicată în ceea ce privește starea de sănătate. Ajunsă în perfuzii, aceasta a luat o decizie privind activitatea sa de acum încolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Actrița este una dintre cele mai frumoase femei din România. La numai 15 ani, și-a început cariera în modelling, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. De atunci, Mădălina Ghenea a avut numeroase apariții de senzație, cucerind, totodată, și lumea cinematografiei. Aceasta a primit roluri în filme celebre, între care se numără și Youth (2015) și House of Gucci (2021). Pe plan personal, actrița a are o fetiță pe nume Charlotte, născută în aprilie 2017, din relația cu Matei Stratan. Micuța îi seamănă leit mamei sale, iar la 5 ani vorbește deja patru limbi.


Perfecționistă din fire, Mădălina Ghenea își duce toate proiectele până la capăt, fără ezitare. Unele dintre acestea presupun să călătorească în diferite colțuri ale lumii, fiind plecată luni de zile de acasă. După o perioadă destul de solicitantă, actrița se confruntă cu problemele de sănătate. Iată ce anunț a făcut Mădălina Ghenea de patul de spital!


Citește și: Mădălina Ghenea a pozat, din nou, în lenjerie intimă. Fanii au reacționat imediat:„Frumusețe ireală’

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții:„Oboseala devine un plus’

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!’

Citește și: Șerban Pavlu, dezvăluiri despre soție și relația de cuplu: „Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă'


Mădălina Ghenea, anunț de pe patul de spital. A avut nevoie de perfuzii

Actrița a postat o fotografie în care îi este administrată o perfuzie. Aceasta a mărturisit că nu se simte bine și că a hotărât să-și anuleze toate proiectele în care era implicată, cel puțin până când se va simți mai bine. Pentru câteva zile, fotomodelul a hotârăt să iasă din atenția publică, susținând că își va dezinstala rețelele de socializare.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate.


Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând prieteni’, a scris actrița, potrivit wowbiz.ro.

Cum se menține actrița în formă

La 35 de ani, actrița a mărturisit că se menține în formă apelând la postul intermitent, ce presupune alternarea alimentației normale cu cea de post. Mădălina Ghenea a susținut că acest stil de viață o ajută să se simtă mai bine, dincolo de beneficiile pe care le aduce aspectului fizic.


Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut’, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.


„Aș prefera să îmbătrânesc singură’

De câțiva ani, fotomodelul s-a stabilit înapoi în Italia, împreună cu fiica sa. Decizia a fost luată după despărțirea de Matei Stratan, aceasta hotărând să-și dedice viața profesiei și copilului său.  

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.


Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare (…)’, a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Instagram