Mădălina Ghenea și Emil Rengle, imagini incendiare pe plaja din Mexic. Cât de sexy e vedeta în costum de baie!

.

Mădălina Ghenea și Emil Rengle au reușit să încingă atmosfera pe Instagram. Cei doi s-au întâlnit în mod întâmplător pe plajă, în Mexic. Amândoi sunt în vacanță într-o destinație de lux și au decis să facă un clip incendiar, cu mișcări lascive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Conform celor de la ProTV, Mădălina se relaxează în vacanță într-un complex de lux din Tulum, Mexic. Este o destinație preferată de multe vedete, iar aici s-a întâlnit, pur întâmplător cu faimosul dansator Emil Rengle. Pentru că nu puteau să lase această ocazie să treacă pe lângă ei, cei doi au exersat niște pași de dans.


Emil Rengle, câștigătorul de la Românii au Talent 2018 și frumoasa Mădălina au făcut un scurt video, în care realizează o coregrafie incitantă, pe o melodie care a devenit virală pe Tik-Tok. Fanii celor doi artiști s-au bucurat nespus când au văzut imaginile, așa că vizualizările au fost în număr mare.


Mădălina Ghenea și Emil Rengle, imagini incendiare

Din imaginile postate pe contul de Instagram al lui Emil Rengle, putem observa că Mădălina Ghenea este la fel de senzuală cum ne-a obișnuit. Actrița a ales să poarte un costum de baie alb, format din două piese, care îi scoate în evidență atât formele, cât și bronzul perfect.

„Imaginează-ți că postezi un Tik-Tok pe plajă și total random apare Mădălina Ghenea pe lângă tine. Prietena mea mă filma pentru Influencers in the Wild', a scris Emil Rengle pe Instagram, spre deliciul urmăritorilor săi. În doar câteva ore, clipul a depășit câteva zeci de mii de vizualizări.


Citește și: Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată:„Am pierdut șirul inelelor oferite

Ce declara Emil Rengle, după ce a câștigat Românii au Talent

Este o fire nonconformistă, un dansator extrem de talentat și nu se teme să își asume orientarea sexuală. Emil i-a cucerit pe români cu dansurile sale și a plecat acasă cu marele premiu, de la ProTV.


‘În foarte bine și foarte bine mult. Mă bucur foarte tare de atenția oamenilor pe stradă și sunt foarte norocos că sunt oprit să vorbesc cu ei sau să fac poze, eu mă bucur de lucrurile acestea. Sunt fericit că omul acela vine și îmi dă din iubirea sa. Chiar sunt foarte fericit și recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă.

Mă încarc cu energia oamenilor din jur, observi? Super mult! Pe mine asta mă inspiră cel mai mult, oamenii în general. Acum 3 sau patru ani, chiar atunci când a fost prima ediție Untold în România am urcat pe scenă și am performat în chiloți. M-am simțit excelent. A fost testul vieții mele, a declarat Emil Rengle pentru VIVA!.


Victor Slav a recunoscut că este îndrăgostit de Mădălina Ghenea

Printre cei care visează la formele perfecte ale Mădălinei Ghenea se numără și Victor Slav. Fostul prezentator de la ProTV a recunoscut că o admiră pe frumoasa româncă. „Noi vorbim de cineva care nu ar vrea? E cineva care nu ar vrea?„, afirma la acel moment Victor.


„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat, declara Mădălina Ghenea în urmă cu ceva vreme, înainte să se despartă de tatăl fiicei ei.