Mădălina Ghenea, mamă pentru copiii nimănui

.

Mădălina Ghenea, mamă pentru copiii nimănui. Numele Mădălinei Ghenea este legat, invariabil de actorie și de lumea glam a Cetății filmului, însă puțini sunt cei ce știu că actrița își dedică o mare parte din timp activității caritabile și ajutorării copiilor din centre, care au mare nevoie, nu doar de ajutor material și medical, ci și de mângâiere sufletească.


Mădălina Ghenea are o viață demnă de un scenariu hollywoodyan și, recent, a cunoscut împlinirea și pe plan personal, devenind mama unei fetițe superbe. Maternitatea a schimbat-o pe frumoasa actriță, iar acum micuța Charlotte, căreia îi dedică tot timpul său, este centrul universului ei. Deși recunoaște însă că încă nu este pregătită pentru un al doilea copil, Mădălina Ghenea este mamă pentru copiii nimănui… pentru că este este un susținător devotat al activității caritabile a Hospices of Hope. Actrița petrece adeseori timp cu copiii din centrele din România, iar în filmul său Smitten a și integrat scene turnate în Adunații Copăceni, locul unde fundația Hospice of Hope a edificat un centru pentru îngrijirea copiilor cu probleme.


Și fiindcă Mădălina susține copiii din centrele din România, copii pe care îi vizitează cu drag ori de câte ori timpul îi permite, i s-a propus să găzduiască cina de gală a fundației Hospice of Hope, care a avut loc la Hotelul Millennium Gloucester din Kensington, pe 17 mai. Jumătate din veniturile donate la acest eveniment vor fi folosite pentru echiparea unității de reabilitare și terapie pentru copiii cu boli terminale, iar datorită donatorilor și voluntarilor, printre care și Mădălina, o mulțime de copii cu afecțiuni grave vor trăi cu speranța unei vieți mai bune și, de ce nu?, chiar a recuperării totale.


Sursa foto: ziarulromanesc.net

Dar cel mai important este sprijinul moral, faptul că nu sunt singuri în această călătorie dureroasă și nemeritată, în care o îmbrățișare sinceră contează enorm pentru moralul lor. Acest lucru l-a conștientizat din plin și Mădălina, care acum nu este doar mama Charlottei, ci și mamă pentru copiii nimănui.

Foto: Instagram