Mădălina Crețan și Nosfe ar fi împlinit 9 ani de relație. Ce cadou a primit soția regretatului artist de la trupa Șatra Benz: „Am trăit pe pielea mea toate poveștile lui”

.

Mădălina Crețan și Nosfe ar fi împlinit 9 ani de relație. Pe 21 decembrie, regretatul artist și soția acestuia ar fi sărbătorit 9 ani de relație. Pe contul său de Instagram, Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant, susținând că membrii trupei Șatra Benz i-au făcut o supriză neașteptată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Mădălina Crețan și Nosfe a început în urmă cu aproape un deceniu. La acea vreme, cei doi au avut nevoie de aproximativ 9 luni pentru a-și da seama că sunt suflete pereche, având în vedere că artistul se afla într-o altă relație. După oficializare relației, regretatul artist a primit o ofertă de muncă în Italia, însă a preferat să rămână cu Mădălina. După câțiva ani, cei doi s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Iris, care a împlinit șapte ani, în urmă cu două zile. Pe 21 decembrie, Nosfe și soția lui ar fi trebuit să sărbătorească nouă ani de relație, iar, cu această ocazia, Mpdplina Crețan a postat un mesaj pe contul ei de Instagram.


Mădălina Crețan și Nosfe ar fi împlinit 9 ani de relație. Pe 20 decembrie, Iris, fiica celor doi, a împlinit vârsta de 7 ani. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere în absența tatălui ei, însă mama acesteia i-a fost alături și a învăluit-o cu iubire. Imaginile de la aniversarea micuței au fost postate pe rețelele de socializare și au strâns mii de aprecieri și gânduri bune din partea urmăritorilor.


Citește și: Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul a murit:'Să încerc să…'

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea lui:'E greu și doare'

Citește și: La 89 de ani, neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei:'Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic, am vândut tot'


Citește și: Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut:„Abia aștept să o duc pe bubulina acasă’. Noi imagini cu fiica artistei

Mădălina Crețan și Nosfe ar fi împlinit 9 ani de relație

Pe 21 decembrie, regretatul artist și soția acestuia ar fi trebuit să sărbătorească nouă ani de relație. Cu această ocazie, membrii trupei Șatra Benz s-au gândit să-i facă o surpriză Mădălinei Crețan, astfel, aceasta a luat parte la o zi de filmări, reconstituind o zi din viața regretatului ei soț.


„21 decembrie.. aniversarea noastră de relație… 9 ani.. am primit cadou o zi de filmări cu Satra Benz … practic, am refăcut pas cu pas, privire cu privire unul din sutele de trasee ale lui Nosfe.

Am trăit pe pielea mea toate poveștile lui spuse pe fugă… nu filmatul exclusiv te dărâmă, ci așteptatul să te cheme la cadru, să filmezi 15 minute și după să aștepți iar o oră până la cadrul următor’; ăștia s-au mai lungit după filmări, aș mai fi stat și eu, dar am vrut să ajung acasă la voi’; am mâncat numai tâmpenii toată ziua’; abia aștept să fac un duș’; da clipu pare să fie bombă, adică s-au tras niște cadre geniale!’ and so on.


Am inspirat fiecare secundă ca și cum l-am avut constant în fața mea. Simt că am câștigat o zi care nu poate fi eclipsată de niciun cadou material. Mă așez în pat epuizată, dar spunând MULȚUMESC și TE IUBESC!’.

Abia aștept să vedeți clipul la Prima Zăpadă! S-a pus o energie incredibilă în el venită de la peste 40 oameni superbi care și-au anulat planuri, care și-au cerut liber de la joburi ca să fie cu noi, pentru el, în aer liber, la -4 gr. Sunteți prea mulți pentru tag, dar vă știți, vă iubesc și vă mulțumesc din toată inima!’, a scris Mădălina Crețan, pe contul ei de Instagram.


Fiica lui Nosfe a împlinit 9 ani

În urmă cu două zile, Iris, fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan, a împlinit 7 ani. Cu această ocazie, mama acesteia a postat un mesaj emoționant și câteva fotografii cu sărbătorita.


„Ești iubire, ești căldură, ești sensibilitate, ești forță, ești ambiție, ești gingășie, ești lumină, ești frumusețe, ești tot ceea ce îți dorești să fii și mai mult! Ești copilul soarelui si al lunii, să nu uiți toate astea niciodată! 7′, a transmis Mădălina Crețan pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram