Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision: „A fost o rușine. A fost cea mai slabă ediție” / De ce le-ar trimite pe Andra și Delia să reprezinte România la Eurovision

 Ifrim Georgiana
.

Joi, 11 mai 2023, a avut loc cea de-a doua semifinală Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta, nu s-a calificat în finala concursului, căci nu a reușit să obțină suficiente voturi. Mădălin Vociu a comentat prestația de anul acesta și a făcut două propuneri pentru edițiile viitoare. Iată pe ce artiste pariază dirijorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a participat la cea de-a doua semifinală a concursului și a interpretat piesa „D.G.T. (Off and on)'. Tânărul de 18 ani nu a reușit să obțină suficiente voturi, așa că țara noastră a ratata calificarea în finala competiției muzicale. Momentul de pe scena de la Liverpool a stârnit reacții puternice, iar mai multe persoane publice și-au exprimat opinia cu privire la prestația lui Theodor Andrei, dar și a modului în care a fost gândit și asamblat întregul show.

mad5mad5

Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision. Mădălin Voicu a vorbit despre momentul României la Eurovision 2023, afirmând că este revoltat de modul în care se desfășoară ediția de anul acesta. Potrivit acestuia, reprezentanții din țările europene sunt „praf în zona artistică' și a propus două artiste care ar putea reprezenta țara noastră cu succes la competiția muzicală.

Citește și: Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023: „Bani de care ne-am băutut iar joc'

Citește și: Cine este Sara Piliego, finalistă Românii au Talent 2023. A obținut Golden Buzz de la Mihai Bobonete, în preselecții

Citește și: Zelenski, refuzat a doua oară să aibă un discurs în finala Eurovision: „Ar încălca regulile”

Citește și: Cu ce se ocupă Dan Bordeianu de când s-a mutat la țară. Cum arată casa pe care actorul a renovat-o după moartea tatălui său

Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision. Le-ar trimite pe Andra și Delia să reprezinte România în concurs

Mădălin Voicu este de părere că Andra sau Delia ar putea reprezenta România la Eurovision, având în vedere că au cariere longevive, sunt talentate și pot susține un adevărat spectacol pe scena competiției muzicale.

„Cel care selectează sau își pune votul cine să ne reprezinte trebuie să fie autorizat, să aibă experiență, să aibă un cuvânt de spus. Dar, toată Europa e praf în zona artistică. Nu am informații despre buget, dar, dacă tot cheltuiești niște bani, măcar să alegi pe cel mai bun. Nu știu cum vor justifica tot.

Eu le-aș trimite pe Andra și pe Delia la Eurovision. Sunt personalități, nu persoane. Au carieră, nu mai trebuie să dea concurs, să se evidențieze. Au toată stima și respectul meu. Așa, dacă trimitem pe oricine, nu ajungem nicăieri', a spus dirijorul, potrivit impact.ro.

Ce spune Mădălin Voicu despre prestația lui Theodor Andrei

Mădălin Voicu s-a arătat dezamăgit de modul în care decurge ediția de anul acesta a Eurovision, sugerând că reflectă o „degradare' puternică a concursului. Cât despre Theodor Andrei, cunoscutul dirijor spune că tânărul nu are nicio vină pentru cele întâmplate, ba chiar a depus toate efoturile pentru ca reprezentația să iasă bine.

„Încerc să mă abțin, dar sunt revoltat. Nu e vorba despre prestația artistică a acestui tânăr, ci de tot Eurovisionul. A fost o rușine. Dacă luăm prin comparație, a fost cea mai slabă ediție, după părerea mea este o degradare a acestui concurs. Dar, noi suntem vinovați. E vorba despre comisia care îi trimite pe toți la Eurovision. De aici pleacă prostia.

Problema este calitatea, nu cine ne reprezintă. Trebuie să fie în comisie oameni cu experiență. Nu poți să alegi, ca jurat, pe oricine, pentru că ai tu o bucurie la un anume gen muzical. Aici este vorba despre cum a ajuns Andrei acolo, nu ce a făcut el pe scenă. Theodor Andrei a făcut ce a putut', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton