Mădălin Ionescu, mesaj disperat la 6 dimineața: “Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viața mea de tată!"

.

Mădălin Ionescu și-a alarmat fanii, în jurul orei 6 dimineața, postând un mesaj tulburător, din care reiese că micuța Petra a avut probleme de sănătate… Aceștia au recționat imediat.

În jurul orei șase dimineața, cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu a postat pe contul său de socializare un mesaj care ar înspăimânta orice părinte. Fără să dea prea multe detalii, Mădălin a povestit că a trăit cele mai îngrozitoare momente din viața sa de tată și i-a cerut scuze și soției sale, Cristina Șișcanu, pentru că a împărtășit un moment atât de personal în social media.


„Acum suntem mai bine'

Chiar dacă nu a spus despre ce a fost vorba, fotografia pe care apostat-o, în care este alături de micuța Petra, pe care o ține de mână, este extrem de sugestivă. Iată mesajul care i-a alarmat pe fanii lui Mădălin de pe conturile de socializare:

„Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viața mea de tată! De asta scriu la ora asta… Nu o să dau detalii și nu îmi cereți, vă rog ! Îi cer iertare și Cristinei ca am așternut aceste rânduri, dar consumul sufletesc a fost urias ! Aș fi avut atât de multă nevoie de o noapte lină , însă nu a fost să fie ! Mă așteaptă azi provocări profesionale extreme, dar mintea mea nu rezonează în acest moment decât cu ideea siguranței și sănătății copiilor mei …


Nimic nu poate fi mai important decât această dorință. Acum suntem mai bine, bine chiar … Sper să pot dormi și azi sa reușesc tot ce îmi propusesem, tot ce trebuia sa realizez … Îi rog pe partenerii mei sa mă înțeleagă dacă nu voi fi atât de fresh pe cât mi-as dorit… Un geniu rămâne, însă, un geniu și când doarme… și atunci când funcționează la 60 la sută din capacitate!', a scris Mădălin Ionescu, dovedind că nu și-a pierdut umorul, textul său fiind urmat de sute de încurajări din partea fanilor.


Foto: Instagram, Facebook