Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: "Nu există pentru mine să renunț!"

 Dumba Gabriela
.

Luptătorul K1 Andrei Stoica se alătură concurenților Ferma din acest sezon, după ce anterior a fost anunțat fratele său, Bogdan Stoica, drept participant al uneia dintre cele mai dure competiții TV. Andrei Stoica merge la Ferma cu gânduri de câștig, așa cum urcă și în ring, iar cel alintat de fanii sportului de contact Mister KO este convins că nu-și va dezamăgi familia prin prestația de la Ferma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei, cum ai început activitatea ta sportivă? Cine te-a îndrumat în această direcție?

Andrei Stoica: Am spus în nenumărate rânduri că pentru mine a fost ca o chemare, încă de mic copil fiind un fan al artelor marțiale, urmărind filme de acțiune cu Jean Claude Van-Damme și Bruce Lee. Iar în perioada 2002-2003, când Local Kombat prinsese popularitate, am știut că acolo este locul meu și că voi deveni campion în acea promoție. Nu am fost îndrumat de nimeni, a fost o alegere personală, însă am fost puternic susținut de familie.

La ce te gândești înaintea unui meci important? La fel vei face și pentru Ferma?

Andrei Stoica: Înaintea unui meci important mă concentrez foarte tare, mă gândesc la familie, mă gândesc la victorie, mă gândesc la toate lucrurile și persoanele importante pentru mine. Cu siguranță la fel voi face și la Fermă, pentru că este o competiție dură și frumoasă și trebuie să fii focusat pentru a câștiga.

andrei-stoicaandrei-stoica

Citește și:

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

Ești cunoscut ca Mister KO și adversarii au teama de a juca împotriva ta. Cu toate acestea, ai avut vreun moment în carieră în care te-ai gândit să renunți?

Andrei Stoica: Nu există pentru mine să renunț. Un sportiv adevărat nu renunță niciodată, un luptător adevărat nu se lasă bătut niciodată. Departe de mine acest gând!

Andrei, este ceva ce ți-ai dorit să faci/ înveți în viață și încă nu ai avut timp?

Andrei Stoica: Cred că am făcut foarte multe până la această vârsta. Am vizitat multe locuri, am învățat multe lucruri, însă am fost și limitat foarte mult din cauza sportului pe care îl practic. Când cariera mea sportivă va ajunge la sfârșit, mi-aș dori să învăț alte lucruri bărbătești, cum ar fi să vânez, să trag cu arcul, să trag cu o armă, să pot supraviețui singur într-o pădure, să îmi procur mâncarea singur, cred ca lucrurile acestea mi-ar plăcea să le învăț.  Însă cel mai mult mi-ar plăcea să pot vizita toată lumea, să fac cunoștință cu alte culturi și să cunosc foarte mulți oameni!

Citește și:

George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton