Luminiţa Gheorghiu pe covorul roşu la premiile GOPO

 Adina Rosetti
.

Cea de-a şaptea ediţie a Premiilor Gopo, cele mai importante premii ale cinematografiei româneşti, a avut loc luni seară la Opera Naţională din Bucureşti în prezenţa a peste 800 de invitaţi. Luminiţa Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate actriţe ale momentului, protagonista din Poziţia copilului, film premiat cu Ursul de Aur la Berlinală, a purtat la eveniment o ţinută semnată Valentino.

 

Luminita Gheorghiu

 

Ca şi la ediţiile anterioare, vedetele au mizat pe rochii elegante, lungi, realizate de designeri români. Rochiile au variat de la culori îndrăzneţe (Crina Semciuc şi Diana Dumitrescu), până la linii provocatoare (Aylin Cadîr şi Adela Popescu).

Momentele emoţionante precum tributul adus actriţei Irina Petrescu sau discursul lui Mitică Popescu (Premiul pentru întreaga carieră) s-au împletit cu momentele umoristice, precum prezentarea premiului pentru cel mai bun film de lung metraj realizată de Călin Peter Netzer şi Luminiţa Gheorghiu.

 

credit foto 3 dacia-group

 

Foto: Dacia Group

 

Galerie foto Premiile Gopo 2013

 

Luminita Gheorghiu, intr-un rol magnific in Pozitia copilului'

 

 CONCURS: Căutăm idei beton pentru FARSE DE 1 APRILIE! Spune-ne cele mai tari farse pe care le-ai făcut sau ţi s-au întâmplat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton