Lumea îl crede Don Juan, dar Florin Ristei n-a agăţat niciodată o femeie: „Dacă nu era internetul, eram vai de capul meu!”

.

Florin Ristei făcea furori în anul 2000 cu piesa Dana' pe care o cânta alături de formația Amicii. Timpul a trecut, iar Florin s-a maturizat foarte mult, iar acum a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton.

Ea este Dana, colega mea, dar nu m-aş da în veci la ea!’ – asta am putea spune după afirmaţia şocantă a celui considerat unul dintre Don Juan-ii României. Astfel, vă vine să credeţi sau nu, curtatul Florin Ristei n-a agăţat în viaţa lui o femeie, chiar dacă iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului i-au făcut scene de gelozie. Nejustificate, drept dovadă!


Florin Ristei recunoaşte că primeşte des mesaje din partea fanelor, dar susţine că nu a ieşit niciodată cu una dintre ele la cafea. Şi nici nu bea cafea! În plus, chiar dacă toată lumea are impresia că face cuceriri la tot pasul, artistul spune că niciodată nu a făcut el primul pas în discuţia cu o fată.

Înainte de provocarea Asia Express 3, Florin Ristei a povestit despre temerile sale cele mai mari şi anume autostopul.


„Pentru mine personal cel mai greu lucru și aproape imposibil pe care nu l-am făcut niciodată și nu cred că mă descurc este să opresc mașini și să vorbesc cu oamenii. Dacă vă vine să credeți nu am agățat niciodată în viața mea o fată. Dacă nu era internetul eram vai de capul meu', a spus Florin Ristei, potrivit Acces Direct.