Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro. Sentința este definitivă

.

Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro. În 2019, fostul prezentator a pierdut procesul cu bruneta, în care, inițial, aceasta îi cerea daune morale de 100.000 de euro, pentru că a făcut-o „asasină'. Ulterior, datoria a fost redusă la 15.000 de euro, însă nici această sumă nu a ajuns în buzunarul Oanei Zăvoranu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


După ce judecătorii i-au dat câștig de cauză, bruneta a susținea că nu-l poate executa silit pe Luis Lazarus, întrucât fostul său coleg de televiziune nu deținea bunuri pe numele lui. Acum, Curtea de Apel București a pronunțat o sentiță definitivă. Scandalul dintre cei doi a pornit în urmă cu mai mulți ani, atunci când fostul prezentator a numit-o pe Oana Zăvoranu, în direct, „semi-asasină și „centuristă’.

Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro. Se pare că scandalul dintre cei doi a ajuns la final, asta după ce Curtea de Apel București a aprobat cererea de executare silită.


Citește și: Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu:'Am fost nevoit să-mi vând tot'

Citește și: Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus:„Am de recuperat 15 mii de euro’

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:'Dumitrescu și-a luat o mare țeapă'

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere’


Luis Lazarus a fost executat silit și îi datorează Oanei Zăvoranu 15.000 de euro

În ședința Camerei de Consiliu, s-a aprobat cererea de executare silită a lui Luis Lazarus. Acesta îi datorează Oanei Zăvoranu suma de 15.000 de euro.

 „Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC. Încuviinţează executarea silită a debitorului LAZARUS, în dosarul de executare silită, în temeiul titlului executoriu, reprezentat de sentința civilă nr. ###/11.04.2017, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. ####/3/2017′, se arată în sentință.


Sentința este definitivă și a fost pronunțată de Curtea de Apel București, ‘prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului creditorului, rezultat din titlul executoriu, cu toate eventualele accesorii, precum şi până la recuperarea cheltuielilor de executare. Fără cale de atac’.


„Îmi datorează bani și nu pot să-l execut’

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu susținea că nu-l poate executa silit pe Luis Lazarus, întrucât acesta nu deținea bunuri pe numele său.

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică (n.r. Luis Lazarus). Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată.


Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!’, a susținut Oana Zăvoranu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!