Luis Fonsi a împlinit 40 de ani și a sărbătorit pe măsură

Până la celebra „Despacito', puțini știau despre existența artistului Luis Fonsi, dar iată că o sclipire de geniu l-a adus în prim-planul lumii muzicale internaționale… Ieri, Luis Fonsi a împlinit 40 de ani și a primit cel mai frumos cadou – piesa lui a depășit 5 miliarde de vizualizări, devenind cea mai ascultată melodie a tuturor timpurilor!

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on


Săptămâna trecută, celebra piesă a lui Luis Fonsi, „Despacito', a fost victima unui atac al hackerilor, ea fiind ștearsă de pe canalul YouTube, spre disperarea fanilor, dar iată că hitul a reapărut exact la timp, iar ieri, când a împlinit 40 de ani, Luis Fonsi a sărbătorit și depășirea a 5 miliarde de vizualizări ale melodiei sale.

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

De Ziua lui, cântărețul nu s-a bucurat doar de succesul inegalabil al  piesei sale, ci și de o petrecere fabuloasă, într-un club din Miami, alături de familie și prietenii săi apropiați. Party-ul a avut loc la Faena Miami Beach, negrul și auriul marcând seara – totul, de la hainele invitaților, decor și până la tortul aniversar, a fost în aceste culori. Evident, de la petrecere n-a lipsit nici celebrul milionar Gianluca Vacchi, prieten cu Luis Fonsi, care a încins atmosfera, ca de obicei.

Și soția cântărețului, Águeda López, a marcat momentul pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie, alături de un mesaj emoționant pentru Luis: „Felicitări, dragul meu iubit! La mulți ani celui care luminează cu surâsul și cu inima lui fiecare zi a vieții noastre. Te iubim!'. Artistul a postat, la rândul său, o fotografie din timpul petrecerii și a scris doar atât: „Mulțumesc!'. Și, într-adevăr, artistul are toate motivele să fie recunoscător. În mai puțin de un an, piesa care l-a scos din anonimat a devenit cea mai cunoscută de pe planetă, iar cel de-al doilea hit al său, „Échame La Culpa', se apropie și el de 2 miliarde de vizualizări! La mulți ani și la cât mai multe hituri, Luis Fonsi!


Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton