Lui Mircea Badea i s-a făcut rău în direct! "Dacă nu crăp în seara asta..."

 Oana Pantazi
.

Pentru jurnaliștii care au emisiuni în direct nu există „nu vreau” sau „nu pot”, ei trebuie să-și facă meseria indiferent de circumstanțe. Ieri-seară însă, Mircea Badea s-a simțit atât de rău, încât a fost pe cale să capituleze în direct!

Seară de seară, Mircea Badea pătrunde în casele telespectatorilor, la miezul nopții, cu emisiunea În gura presei, care are un număr mare de fani, dar și de… hateri, care, chiar dacă îl critică pe prezentator, cresc considerabil audiența. Drept urmare, deși trece mult de miezul nopții, emisiunea lui Mircea Badea are o mulțime de urmăritori. Fanii acestuia s-au panicat însă, ieri-seară, când acesta a anunțat că se simte rău și că nu știe dacă mai poate continua emisiunea.

„S-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă”

Totul s-a petrecut la intervenția obișnuită din emisiunea lui Mihai Gâdea, când colegul său a recunoscut că se simte extrem de rău. Cu toate acestea, Mircea Badea nu și-a pierdut simțul umorului, comparându-se cu Nemuritorul… „Mă simt atât de rău, încât, dacă nu crăp în seara asta, practic sunt Duncan MacLeod, din clanul MacLeod, adică Nepieritorul, gen. Dar nu spun asta ca să impresionez pe cineva, ci ca să-i previn pe telespectatori că s-ar putea să fie o emisiune absolut incoerentă', a spus el.

Întrebat de către Mihai Gâdea, vizibil îngrijorat, dacă e posibil să leșine în direct, Mircea Badea a replicat: „Mai nasol ar fi cu vomitatul, asta chiar ar fi o chestie scârboasă. Nu intenționez, dar mi-e că-mi iese'. Din fericire, în cele din urmă omul de televiziune și-a făcut datoria până la capăt.

Mircea Badea și Mihai GâdeaMircea Badea și Mihai Gâdea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton