Lui Meghan Markle i-a scăzut enorm popularitatea, din cauza scandalurilor în care e implicată. Kate Middleton și-a surclasat cumnata!

 Oana Pantazi
.

Dacă anul trecut Meghan Markle intra în forță în topul celor mai populare figuri regale din Marea Britanie, depășind mulți dintre membrii familiei regale, topul 2019 o propulsează mult mai jos în clasament… Iar asta din cauza scandalurilor care au avut-o în centru pe Ducesa de Sussex.

Anul trecut, cel mai popular membru al familiei regale a fost Prințul Harry, care, proaspăt căsătorit cu Meghan Markle, a adunat un uriaș capital de simpatie, reușind să o surclaseze chiar și pe suverana Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care a trecut pe locul II… Anul acesta însă lucrurile s-au schimbat puțin, Regina recăpătându-și locul, iar Prințul Harry trecând pe locul 2. Deși Ducele de Sussex este încă extrem de iubit în Marea Britanie, se pare că recentele scandaluri în care a fost implicat numele lui Meghan Markle i-au stricat și lui imaginea.

Meghan Markle nu mai e la fel de populară ca anul trecut!

Problemele cu familia Ducesei de Sussex – tatăl, sora și fratele vitregi care și-au făcut un job din a o denigra pe Meghan -, demisiile personalului de la Palat care a avut de-a face cu soția Prințului Harry, speculațiile că ea nu se înțelege deloc cu Kate Middleton, fapt care i-ar fi făcut și pe soții lor, Harry și William, să se despartă, toate acestea au dus la o scădere importantă a popularității lui Meghan, care, de la 55% a ajuns la 49%, căzând pe locul 6 în preferințele celor care au votat. Cu toate acestea, Meghan Markle este încă înaintea Prințului Charles și a soției sale, Camilla, aflați pe locurile 7 și 11, dar rămâne în urma cumnatei sale, Kate Middleton, care încă nu și-a pierdut titulatura de England sweetheart, fiind foarte iubită în Regatul Unit. Iată și topul popularității în familia reggală britanică!

1. Regina Elisabeta a II-a – 72
2. Prințul Harry, Ducele de Sussex- 71
3. Prințul William, Ducele de Cambridge – 69
4. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge – 64
5. Prințul Phillip, Ducele de Edinburgh – 54
6. Meghan Markle, Ducesa de Sussex – 49
7. Prințul Charles, Ducele de Cornwall – 48
8. Prințesa Anne – 46
9. Zara Phillips – 42
10. Sophie, Contesa de Wessex – 29
11. Camilla, Ducesa de Cornwall – 29
12. Prințul Edward – 26
13. Prințesa Eugenie – 25
14. Prințesa Beatrice – 24
15. Prințul Andrew – 21

Foto: Hepta

Regina Elisabeta a II-a și nepotul ei, Prințul Harry, sunt cei mai populari membri ai familiei regale britanice.Regina Elisabeta a II-a și nepotul ei, Prințul Harry, sunt cei mai populari membri ai familiei regale britanice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton