Lui Andrei Ștefănescu i-a pierit zâmbetul, după divorț! Primele fotografii cu artistul, după anunțul dureros

.

Vesel și mereu cu glumele la el, așa îl știa toată lumea pe Andrei Ștefănescu! Iată că, la trei săptămâni după ce a anunțat divorțul de soția sa, Antonia, după șapte ani împreună, lui Andrei i-a pierit zâmbetul! Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a fost surprins de paparazzi așa cum puțină lume l-a văzut vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de soția lui, Antonia, după 7 ani de relație. Cei doi au împreună un copil, pe Ayan, și păreau cuplul perfect.


„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai', scria Andrei Ștefănescu.


Andrei Ștefănescu a fost surprins de paparazzi Click! în fața studiourilor Antenei 1, acolo unde solistul de la Alb Negru filmează, alături de prietenul Liviu Vârciu, pentru emisiunea „Te cunosc de undeva'. Andrei era un monument de tristețe și se plimba, îngândurat, de la ușa studioului, până la mașină, potrivit sursei de mai sus. Mina posomorâtă contrasta cu zâmbetul și cu veselia pe care le afișează pe micul ecran.

Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani


La doar un an de când au spus „DA’ în fața ofițerului de Stare Civilă și la șapte ani de când sunt împreună, Andrei Ștefănescu (43) și soția lui, Antonia, au decis să se despartă. Din mesajul publicat de Ștefănescu pe contul său de socializare reiese faptul că aceștia deja au divorțat la notar pe cale amiabilă, decizia de a se separa fiind luată în vara care tocmai a trecut.

Antonia l-a adus pe lume pe băiețelul său și al prezentatorului Andrei Ștefănescu la începutul anului 2017.


Dacă în ceea ce privește divorțul de Antonia motivele care au dus la despărțire sunt necunoscute, în mariajul trecut, cel cu cântăreața Sylvia, lucrurile sunt clare. Andrei Ștefănescu a fost nevoit să semneze actele de divorț după ce a aflat că partenera lui de atunci l-a înșelat. Acesta a angajat un detectiv să o urmărească.


„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte.Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile', spunea Andrei la vremea respectivă, în 2012, la emisiunea „Happy Hour’, de la Pro TV.


El și Sylvia au făcut cununia civilă în 2009, însă se pare că artista a avut ulterior alte planuri pentru viața sa amoroasă.

Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19 și s-a vindecat: „Nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta'

Steliana Sima are COVID-19! Primele declarații ale cântăreței de muzică populară: „Nu mă simt deloc bine'


Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, emisiuni pe bandă rulantă

Liviu și Andrei pot fi urmăriți sâmbătă de sâmbătă la „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, dar au mai participat în aceeași formulă, după cum bine știți, și la „Asia Express', în primul sezon ca și concurenți. În cel de-al doilea sezon, cei doi au fost coprezentatorii Ginei Pistol, apoi au făcut show în emisiunile lui nea Marin, dar au fost și rivali în producția „FANtastic Show', tot la Antena 1.