Lucy Liu – Mamă pentru prima dată la 46 de ani

 Florentina Liutic
.

Cunoscută pentru rolurile sale din serialul „Ally MacBeal' sau din lungmetrajele „Kill Bill' sau „Charlies Angel', actriţa Lucy Liu a fost extrem de rezervată în privinţa vieţii sale personale.

 

lucy3

 

Nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a avea un copil, iar acum aceasta s-a îndeplinit în cel mai mai frumos mod posibil. La 46 de ani, Liucy îşi strânge în braţe fiul, născut de o mamă surogat.

 

Indiferent de felul în care nicuţul a venit pe lume, emoţia este la fel de mare pentru actriţă care a postat pe Instagram o fotografie ce topeşte inimile

 

„Vi-l prezint pe noul micuţ din viaţa mea, fiul meu Rockwell Lloyd Liu. Sunt îndrăgostită de el', a scris ea în timp ce îşi admiră bebeluşul.

 

luucy liu

 

Purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat naşterea băieţelului, precum şi venirea lui pe lume cu o ajutorul unei mame surogat.

 

Nu se stie cine este tatăl băieţelul, ultimul prieten al lui Lucy fiind Noam Gottesman, un miliardar pe care l-a cunoscut anul trecut.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton