O mai ții minte pe Lucy din serialul Al șaptelea cer? Cum arată Beverley Mitchell la 41 de ani, după ce s-a vindecat de cancer

 Dumba Gabriela
.

Acum 26 de ani, serialul Al șaptelea cer era extrem de îndrăgit și în România, iar simpatica Lucy era preferata fanilor familiei Camden. Actrița Beverley Mitchell avea doar 15 ani când a început să joace în serialul care a făcut-o celebră, iar acum la 41 de ani are, la rândul său, 3 copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lucy era mezina familiei Camden în serialul Al șaptelea cer și unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Între timp, au trecut 26 de ani de atunci și actrița Beverly Mitchell are 41 de ani acum. Frumoasa blondă și-a continuat cariera în actorie, dar a preferat să se concentreze mai mult pe viața de familie, fiind o mămică extrem de fericită.

7thHeavenF.jpg.1200×6757thHeavenF.jpg.1200×675

Ce mai face și cum arată Lucy din Al șaptelea cer la 41 de ani

Ea are acum o familie superbă, alături de soțul ei, Michael Cameron, un contabil cu care este căsătorită din 2008.

Lucy din Al șaptelea cer, respectiv Beverly Mitchell, și soțul ei au trei copii, iar cel mai recent membru al familiei este micuța Mayzel Josephine, care s-a născut în 2020, în plină pandemie. Vestea a fost una extrem de fericită, mai ales că actrița a suferit extrem de mult în 2018 când a pierdut o sarcină cu gemeni.

Deși anii au trecut și s-a confruntat cu multe greutăți, simpatica Lucy și-a păstrat trăsăturile frumoase și doar ridurile de pe față îi trădează vârsta.

Beverley își tine fanii la curent cu toate noutățile din viata ei, pe contul de Instagram, unde a mărturisit că micuța Mayzel le-a adus multă bucurie. „Ne-a cucerit inimile si nu am putut sa o iubim mai mult', a spus actrita, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Reghe a stat de vorbă cu Bebeto și Sarah, la tribunal:'Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces'

Citește și: Motivul pentru care Carlas Dreams își ascunde chipul:'E un preț pe care îl plătesc'

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:'Iau 26 de pastile pe zi'

Lucy din Al șaptelea cer a avut cancer de piele

Anul trecut, Lucy din Al șaptelea cer, a avut o perioadă foarte grea! Acrița a trecut prin multe emoții pentru că s-a confruntat cu multe probleme de sanatate în timpul sarcinii. Inițial, medicii au crezut că are placenta percretă (n.r. dă semne de îmbătrânire) , iar medicii i-au recomandat ca după naștere să facă o histerectomie.

De parcă nu era de ajuns, îndrăgita actriță a fost diagnosticată în sarcină și cu cancer de piele. Potrivit lui Beverly, fetița s-a născut la 37 de săptămâni din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul sarcinii. „Medicii s-au temut pentru viața mea așa că au decis să mă opereze înainte de termen', a spus Beverley.

Actrița a declarat pentru US Weekly că a suferit de cancer de piele și că placenta ei a dat semne de îmbătrânire, dar și că se detașa de peretele uterin: „Am avut grijă să ma tratez, să duc sarcina la bun sfârșit și să fac față pandemiei COVID-19', a declarat Beverley.

Pentru că a fost diagnosticată din timp cu cancer de piele, actrița a reușit să învingă boala. Ea a fost operată chiar în timp ce era însărcinată, medicii fiind nevoiți să-i îndepărteze pielea din zona afectată de cancer.

Lucy din Al șaptea cer a pierdut o sarcină, în 2018

Lucy din Al șaptelea cer a mai trecut printr-o dramă în 2018, atunci când a pierdut o sarcină cu gemeni. Beverley și soțul ei, Michael Cameron, sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună doi copii, Kenzie (7 ani) și Hutton (6 ani).

Pe 31 decembrie 2005, în timpul unei călătorii în Colorado, Mitchell s-a logodit cu iubitul ei, contabilul Michael Cameron. Inițial plănuiseră să se căsătorească în 2007, dar au decis să amane nunta, care a avut loc pe 1 octombrie 2008 în Ravello, Italia, pe Coasta Amalfi.

Fostele ei colege din serialul „Al șaptelea cer', Jessica Biel si Mackenzie Rosman, i-au fost domnișoare de onoare, iar ccele trei sunt în continuare foarte apropiate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton