Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul: „Fără ca oamenii să bănuiască drama prin care treceam...”

.

Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul. În anul 2021, gazda emisiunii „Sănătate cu stil' a fost depistată cu cancer mamar, în urma unui control de rutină. Recent, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre perioada când lupta împotriva bolii, susținând că a preferat să meargă zilnic la locul de muncă, pentru a rămâne „ancorată în realitate'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul. În urmă cu mai bine de un an, Luciana Indre a fost diagnosticată cu cancer la sân. Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil’ a trecut printr-o operație de dublă masectomie și a urmat un tratament dificil. În luna august a anului trecut, aceasta a anunțat că boala a intrat în remisie și a mărturisit că urmările tratamentului oncologic pot fi copleșitoare. Recent, Luciana Indre a făcut noi declarații despre perioada tratamentului împotriva cancerului, susținând că a preferat să fie discretă cu privire la diagnosticul primit. Prezentatoarea a continuat să-și îndeplinească obligațiile profesionale și nu a făcut nicio schimbare în rutina zilnică.


Luciana Indre a continuat să lucreze chiar și atunci când lupta cu cancerul. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a recunoscut că s-a gândit imediat la moarte atunci când a primit diagnosticul din partea medicilor. În primele două săptămâni, aceasta nu-și putea găsi puterea de a merge la investigații medicale.

Citește și: Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. Prezentatoarea a învins boala: „Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare’


Citește și: Luciana Indre de la Prima TV, mărturisiri tulburătoare după ce a învins cancerul: „Am primit o șansă uriașă'

Citește și: Paula Seling, prima apariție la TV cu fiica ei. Ce a spus Elena: „Mama contează cel mai mult. În unele momente…'

Citește și: Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 ani


Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul

Când a aflat cumplitul diagnostic, prezentatoarea TV a preferat să se confeseze numai câtorva oameni apropiați. Luciana Indre a continuat să meargă la serviciu, în timp ce urma tratamentul împotriva cancerului. Se pare că această decizie a ajutat-o să rămână ancorată în realitate și, deși nu i-a fost deloc ușor, a reușit să găsească un echilibru în acea perioadă.

„Am să vă dezvălui câteva lucruri pe care nu le-am mai spus până acum. Imediat după diagnostic au fost doar câțiva colegi și apropiați, cât să îi număr pe degetele de la mâini, cărora le-am spus vestea și i-am rugat să nu își schimbe comportamentul, modul de a relaționa cu mine în următoarea perioadă. Am rămas conectată zilnic la job, intram în ședințe fără ca oamenii să bănuiască drama prin care treceam, în timp ce fugeam zilnic și la investigații și la tratament.


Nu am schimbat nimic în programul meu, în rutina mea, doar am inclus orele petrecute prin spitale. Sună extrem de dur, însă aceste decizii m-au ajutat enorm. Am rămas ancorată în realitate și m-am concentrat să-mi fac meseria bine, ca să pot să am echilibru’, a declarat prezentatoarea TV, potrivit unica.ro.

Prezentatoarea TV a continuat să lucreze și în timpul luptei cu boala

Luciana Indre își amintește momentul când a aflat că suferă de cancer mamar. Primele două săptămâni au fost cele mai dificile pentru aceasta, însă atunci când a aflat că există șanse mari de vindecare, prezentatoarea TV și-a recâștigat speranța și a decis să lupte.


„Inițial, am considerat că e o luptă inegală. Eu contra destinului. Când ani la rând te trezești zâmbind și brusc cineva te trage de mânecă și cumva te face să înțelegi că poate e sfârșitul, te cutremuri, se rupe în tine totul, te zdruncină din temelii, nu mai vezi răsăritul.

Dar dacă în tot acel freamăt descoperi credința, ești salvat. Am găsit un Dumnezeu altfel decât cel pe care îl aveam lângă mine până atunci, care mi-a arătat că mă iubește la fiecare pas.


Primele două săptămâni de la aflarea diagnosticului au fost atât de copleșitoare încât nu găseam puterea să mă ridic din pat pentru a merge la investigații. Trăiam un coșmar! Clipa în care am conștientizat că trebuie să lupt a fost când am primit rezultatul de la Pet CT. Am aflat că nu am metastaze și sunt șanse mari să mă vindec’, a adăugat aceasta.


„Eu mi-am pierdut mama în urmă cu 20 de ani, răpusă de cancer’

În urmă cu două decenii, mama Lucianei Indre a fost răpusă de cancer. Prezentatoarea TV l-a amintit pe tatăl ei și relația pe care o are cu acesta.

„Tatăl meu era lângă mine, l-am îmbrățișat și din acel moment a încolțit speranța că voi fi bine. Eu mi-am pierdut mama în urmă cu 20 de ani, răpusă de cancer, și pot să spun fără echivoc că tatăl meu este cel mai puternic om de pe pământ. E o durere surdă de când mama nu mai e cu noi, pe care el o duce cu o demnitate și acceptare cum rar mi-a fost dat să întâlnesc’, a declarat prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook