Lucian Viziru, decizie surprinzătoare după 11 ani de căsnicie: "Poate voi putea să mă însor, din nou..."

.

Lucian Viziru este căsătorit de 11 ani și de 7 locuiește în Germania cu soția și băiețelul lui. Fostul solist de la Gaz pe Foc și-a propus ca în această vară să revină în România, motivul fiind unul suprinzător. Lucian Viziru și soția lui vor să se… recăsătorească. Unul cu celălalt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Da, Lucian Viziru și soția lui, Ema, simt că, după 11 ani de la nuntă, este momentul să-și refacă jurămintele de dragoste și pentru asta și-au propus ca în această vară să se întoarcă în România. Totodată, cei doi visează și la o nuntă așa cum nu au avut până acum, o petrecere cu familia și prietenii buni.


De când s-au mutat în Germania, acum mai bine de șapte ani, Lucian Viziru, soția și băiețul lor au mai venit în România rar și dorul de familie i-a determinat să ia decizia unei vizite. Mai mult, Lucian este unchi, după ce Augustin a devenit tatăl unei fetițe, iar până acum nu a avut ocazia să o strângă în brațe pe Maria, care va împlini un an în această vară.


„Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut.  

Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese’, a spus Lucian Viziru, la Vorbește Lumea.

Citește și: Ce
face Lucian Viziru de când s-a retras din showbiz și a plecat din țară.
Fratele său, Augustin, l-a dat de gol:„E ceva foarte greu la vârsta
lui, dar e mult mai fericit!


Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:„Mi-au garantat că…/ EXCLUSIV

Citeste si: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: ‘Sunt în spital și eu, și soția’

Ce face Lucian Viziru în Germania

Recent, cântărețul s-a apucat de vlogging, mai ales că autoritățile din Germania au decis să suspende activitățile în aer liber și acum este antrenor de tenis doar în sala de sport.


„În principiu arătăm viața noastră în Germania, viața de zi cu zi. În general încerc să mă ajut și pe mine și pe alții cu vlogul acesta. Aici sunt antrenor de tenis, asta știu să fac. Așa mi-am început viața. Am pus mâna pe rachetă prima dată la 3 ani, am început la Steaua’, a spus el.

Fiul lui va merge la școală fizic, săptămâna viitoare, cu un test negativ de COVID-19.

„Fiul meu stă acasă săptămâna aceasta, nu-i convine să lucreze online, că este greu și le dau mult de învățat. Au împărțit clasa în două, iar abia de săptămâna viitoare are voie la școală, cu test făcut. De astăzi, eu ca antrenor de tenis nu mai am voie nici să joc în aer liber, pentru că sunt închise toate sălile’, a mai spus Lucian Viziru.


Lucian Viziru: „Vreau ca fiul meu să crească în alt mediu

Lucian Viziru susține că până acum nu a dorit să mai audă de
reîntoarcearea în România, însă, cum în ultima perioadă a petrecut mai
mult timp acasă, a început să-i fie dor de țară. Cu toate acestea, el se
gândește foarte mult la educația băiețelului său și la mediul în care
își dorește ca el să crească.


‘Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mult pe acasă,
dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că
fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație
nemțească,
a spus Lucian Viziru.