Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Catrinel Sandu: „Ba n-am fost eu cuminte, ba ...”

.

Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Catrinel Sandu. În urmă cu 20 de ani, cei doi au trăit o pasională poveste de dragoste, însă finalul nu a fost unul fericit și au ales să meargă pe drumuri separate. La acea vreme, se specula că motivul despărțirii dintre cei doi doi ar fi fost infidelitatea. Acum, Lucian Viziru a lămurit întreaga situație și a explicat de ce relația cu Catrinel Sandu nu a mers. Iată ce declarații a făcut actorul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Lucian Viziru a acceptat să ia parte la rubrica sosurilor iuți. Acolo, actorul a răspuns la întrebări picante, inclusiv unele referitoare la relația pe care a avut-o cu frumoasa dansatoare. Deși toată lumea știa că motivul despărțirii dintre cei a fost faptul că Lucian Viziru a călcat strâmb, acesta a dezvăluit o nouă variantă a poveștii. Anunțul despărțirii celor doi l-a făcut chiar actorul, pe vremea când era prezentator la postul Acasă TV. La acea vreme, actorul spunea că între el și Catrinel Sandu s-a creat o distanță care îi împiedică să mai formeze un cuplu.


Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Catrinel Sandu. La 20 de ani de la despărțire, actorul a vorbit despre motivul pentru care relația dintre el și frumoasa dansatoare nu a putut continua. Iată ce explicație a oferit acesta!

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin:„Ne certăm de la tot. S-a văzut o ușoară tensiune între noi’


Citește și: Cu ce se ocupă Lucian Viziru, după ce s-a mutat în România. S-a reprofilat:'Câștig mai bine decât în televiziune!'

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei:„Este inedit’

Citește și: Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu.Cum s-a filmat tânărul

Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Catrinel Sandu

Lucian Viziru a explicat motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului cu Catrinel Sandu. Acesta a sugerat că nu a fost singurul care a călcat strâmb în cei cinci ani de relație.


„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă…doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat.

Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii’, a spus Lucian Viziru, potrivit cancan.ro.


Actorul s-a întors în România și este agent imobiliar

Anul trecut, Lucian Viziru s-a întors în România, după șapte ani în care a locuit în Germania cu soția lui, Ema, și cu fiul lor, Mihai. Acesta a renunțat la muzică și actorie și este, mai nou, agent imobiliar.

„M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină.


Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii. În legătură cu pandemia și restricțiile, eu, ca fost sportiv de performanță, aș fi preferat ca lucrurile să stea altfel, însă, recunosc, așa m-am apucat de Youtube.

În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant’, a declarat acesta pentru Click!.

Sursa foto: Instagram