Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, după ce anunțaseră că s-au certat: „Pune mâna și riscă”

 Ifrim Georgiana
.

Lucian și Augustin Viziru au avut întotdeuna o relație dificilă, după cum au recunoscut chiar ei. De-a lungul timpului, aceștia au fost protagoniștii mai multor conflicte de amploare. În urmă cu o lună, fostul membru de la „Gaz pe foc' se arăta deranjat de afirmațiile făcute de fratele lui în podcastul lui Radu Țibulcă, susținând că acesta a fost unul dintre motivele care a dus la degradarea relației dintre ei. Duminică seară, Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la emisiunea „Roata Norocului', acolo unde s-au contrazis și certat cu privire la joc. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, deși anunțaseră că nu se află în relații prea bune. Tenisiunile ar fi pornit de la afirmațiile făcute de Augustin Viziru în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a susținut că între el și fratele lui există mereu neînțelegeri și că nu reușesc să se apropie așa cum și-ar dori. Lucian Viziru a reacționat imediat, arătându-se deranjat de faptul că actorul a făcut dezvăluiri atât de personale privind relația lor. Cu toate acestea, cei doi frați au acceptat provocarea de a participa la „Roata Norocolui', iar tensiune dintre ei au ieșit la iveală încă din primele momente.

lu9lu9

Lucian și Augustin Viziru au avut prima apariție televizată împreună, după ce au recunoscut că s-au certat. Cei doi au intrat cu zâmbetul pe buze în platoul emisiunii „Roata Norocului', de la Kanal D, însă, în scurt timp, s-au contrazis cu privire la joc, iar Lucian Viziru a răbufnit în direct.

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…”

Citește și: Frații Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg și vorbesc rar: „Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei…”

Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe: „Care melodie? Că eu nici nu…”

Citește și: Paula Iorga s-a recăsătorit, la trei ani de la moartea lui Leo Iorga: „Ne-am mutat împreună. S-a petrecut o…”

Lucian și Augustin Viziru, împreună la TV după certurile din ultimul timp

Duminică seară, Lucian și Augustin Viziru au participat la emisiunea „Roata Norocului', prezentată de Bursucu și de Ana Maria Branoschi. Cei doi au intrat în platoul game show-ului cu zâmbetul pe buze, dând de înțeles că au trecut peste neînțelegerile din ultima perioadă. Totuși, tenisiunile dintre ei au ieșit la iveală și au existat momente când nu au reușit să se pună de acord.

„Hai cu consoană! Bine, mă, dacă știi tu jocul!', îi spune la un moment dat Lucian Viziru lui Augustin, care răbufnește.

„Pune, mă, mâna și riscă! Pune mâna și riscă! Dă cu roata tare!', declară acesta.

Ulterior, cei doi frați s-au apropiat, iar Augustin Viziru i-a pus mâna pe umăr fratelui său, încurajându-l să comunice mai deschis: „Putem să ne consultăm'.

De ce s-au certat Lucian și Augustin Viziru

În urmă cu ceva timp, Lucian Viziru spunea că tensiunile dintre el și fratele lui au început după podcastul lui Radu Țibulcă. Acolo, Augustin Viziru spunea că nu reușește să se apropie de fratele lui și că relația lor ar fi fost dificilă încă din copilărie. Potrivit actorului, neînțelegerile ar fi cauzate de diferențele de opinie dintre ei. Ulterior, fostul membru de la „Gaz pe Foc' a confirmat conflictul dintre ei, arătându-se deranjat de afirmațiile făcute de fratele lui.

„Probabil tot sistemul a făcut să mă cert, să am discuții în contradictoriu cu fratele meu. Dacă eram în pom amândoi… Am și eu vină, dar și el are vină. Sistemul ăsta, alergarea asta, disperarea asta de a alerga și a obține niște chestii de care, de fapt, nu ai nevoie. Rar găsesc care să fie la fel de sinceri ca mine. Eu văd lucruri', a declarat Augustin Viziru în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton