Cum a reacționat Luca, fiul lui Reghe, când Anamaria Prodan i-a spus că îl iubește "fără margini"

 Dumba Gabriela
.

Luca Reghecampf nu a reacționat chiar cum ar fi sperat Anamaria Prodan, atunci când i-a declarat, pe Instagram, că îl iubește fără margini. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a lăsat un comentariu la postarea impresarei, dar nu i-a întors declarația fostei soții a tătălui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Luca Reghecampf a împlinit 20 de ani, iar Anamaria Prodan s-a numărat printre cei care l-au felicitat în această zi specială. Fosta soție a tatălui său a postat, pe Instagram, o fotografie în care apar Luca și Laurențiu Reghecampf junior și un mesaj emoționant.

anamaria-prodan-copii-laurentiu-reghecampfanamaria-prodan-copii-laurentiu-reghecampf

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, de ziua lui

'La mulți ani băiatul meu frumos , deștept , minunat ❤️te iubim fara margini', a transmis Anamaria Prodan, și a dat tagg către profilul de Instagram al fiului lui Reghe și al Marianei Pfeiffer.

Luca Reghecampf a reacționat la postarea impresarei, dar …parțial. Fiul lui Reghe a întors declarația de dragoste, dar nu în ceea ce o privește pe Anamaria, ci doar pe fiul ei.

Fiul antrenorului i-a transmis că îl iubește pe Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf.

„Te iubesc, Bro!”, a scris Luca Reghecampf la mesajul postat de Anamaria Prodan.

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan:Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva

Mesajul lui Reghe pentru fiul său, Luca Reghecampf

Antrenorul Craiovei nu a putut lăsa să treacă neobservată aniversarea băiatului său cel mare. Iată ce fotografii a publicat Reghe, alături de Luca.

Acesta a postat pe Instagram patru fotografii în care apare alături de băiatul său cel mare. Luca a apărut pe lume în 2001, când Reghe avea o căsnicie cu Mariana Pfeiffer.

Cu această ocazie, tatăl său a postat un mesaj pe Instagram, dar și patru fotografii în care băiatul apare în diferite ipostaze. Este vorba despre o poză cu el din preadolescență, două imagini alături de Bebeto, dar și una în care se pot vedea cei trei bărbați Reghecampf.

La mulți ani, Luca!’, a scris Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare.

Ce relație există între Luca Reghecampf și Anamaria Prodan

Deși Luca este fiul pe care Laurențiu Reghecampf îl are din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, Anamaria Prodan l-a iubit ca pe propriul său băiat. Aceasta a subliniat în nenumărate rânduri că l-a crescut de când avea mai puțin de 5 ani și că îl simte aproape de sufletul ei.

„Am 4 copii. Am 4 pentru că Luca este băiatul meu. Pe Luca de la 4 ani jumate – 5 ani îl cresc. Au crescut toţi copiii. Eu nu realizez şi îi ţin în braţe, îi smotocesc. Eu îi consider pe toţi copiii mei mici', a mărturisit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton