Lourdes Leon, fiica Madonnei, s-a lansat ca model. A defilat pe catwalk aproape goală

.

Se zice că așchia nu sare de trunchi, iar Lourdes Leon nu dezminte această zicală. La fel de excentrică precum mama ei, fiica Madonnei s-a lansat ca model, ținuta în care a defilat pe catwalk fiind una minimalistă.

Madonna și Lourdes Leon


Fără doar și poate, Madonna (60) a fost, și încă este, una dintre cele mai mari artiste ale lumii. Sexy, energică, excentrică, voluntară și greu de stăpânit, artista nu putea să aibă decât o fiică pe măsură… La 21 de ani, Lourdes, alintată de mama ei Lolita, este copia fidelă a Madonnei la aceeași vârstă și deja îi calcă mamei sale pe urme. Fiica artistei și a actorului cubanez Carlos Leon este studentă la Universitatea din Michigan (aceeași la care Madonna a renunțat pentru a-și urma cariera artistică), unde studiază teatru, muzică și dans, iar recent a pozat complet nemachiată pentru campania de lansare a parfumului POP, la invitația designerului Stella McCartney.


Lourdes Leon a defilat pe catwalk la Săptămâna Modei de la New York.

Și cum așchia nu sare departe de trunchi, unica fiică biologică a reginei muzicii pop șochează la fel ca mama ei… Cele două se pot mândri, la doar câțiva ani distanță, cu niște fotografii în care își expun cu nonșalanță părul din zona axilelor, deci e mai mult decât clar că jemanfișismul este o trăsătură de familie…

 

Lourdes a purtat un sutien din… două scoici

Cum mama ei este pasionată de modă și este o prezență constantă la cele mai importante evenimente de gen, nici Lourdes Leon nu se lasă mai prejos. Așadar, la începutul acestei săptămâni, fiica Madonnei și-a făcut debutul pe catwalk, în cadrul Săptămânii Modei de la New York, defilând pentru Gypsy Sport. Chiar dacă până acum fiica Madonnei a fost doar spectatoare la show-uri de modă – ea a participat, în 2016, la show-ul lui Alexander Wang, alături de mama ei –, tânăra s-a descurcat foarte bine la prima apariție a ei pe catwalk. Lourdes Leon a defilat într-o ținută  care, să zicem, necesită o anumită atitudine…



Lourdes a defilat pentru Gypsy Sport.

Fiica Madonnei a purtat un sutien din scoici, susținut doar de niște lanțuri și o pereche de jeanși ferfeniță (numiți, pretențios, și deconstruiți), cu talie foarte joasă, care îi lăsau la vedere lenjeria intimă. Ținuta a fost accesorizată cu niște sneakerși albi, ochelari de soare și… o frunză de palmier. Dat fiind că începutul a fost exploziv, ne întrebăm cu ce ar putea să ne mai surprindă Lourdes pe viitor.

Foto: Hepta, Instagram