Loredana despre conflictul dintre Moga şi Brenciu

.

Loredana şi Cornel Ilie de la Vunk au cântat, în această dimineață, live, unplugged, noua piesă „Nu ştiu cine eşti', în studioul Radio 21, la PatruLA 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi şi Orlando.

 


 

Îndrăgita artistă a vorbit însă şi despre conflictul de la „Vocea României’ dintre Marius Moga şi Horia Brenciu, dar şi despre concertele pe care le are programate la Sala Palatului, pe 23 şi 24 noiembrie.

„De astăzi se pun în vânzare biletele pentru cel de-al doilea concert Magic Loredana, din data de 24 noiembrie de la Sala Palatului. La concertul din 23, biletele aproape că s-au epuizat’, a spus Loredana. Ea a dezvăluit că printre artiştii care vor cânta la cele două concerte se numără şi Cornel Ilie.


„În deschidere va cânta Brenciu bănuiesc, nu?’ a întrebat-o Vlad Craioveanu.

„Nu, el va cânta la închidere!’ – a răspuns Loredana, ironic, râzând în hohote.

 

 

Întrebată de Manuel Dinculescu dacă este pe bune conflictul dintre Brenciu şi Moga, Loredana a mărturisit de la ce pornesc scânteile dintre cei doi: „Sunt momente în care orgoliile şi lăudăroşeniile inutile – apar. Cornel ştie, că a fost martor!’, a povestit Loredana.

„Da, e foarte interesant, e spectaculos să fii la mijloc, între ei. Într-adevăr, nu ştii ce e pe bune şi ce nu e pe bune, pentru că se ceartă şi după aia se iau în brațe!’ a explicat Cornel Ilie.


„Ca politicienii!’ – a remarcat Vlad Craioveanu.

„Cred că aia cu luatul în brațe nu e pe bune!’ a spus Loredana.

Loredana a mărturisit că este nerăbdătoare să-i aducă pe artiştii pe care îi antrenează la „Vocea României’ în concert alături de ea: „De-abia aştept să am prima ocazie şi să cânt cu ei pe scenă. Din păcate, la concertele de acum nu au voie să participe, pentru că aşa e regulamentul la Vocea României.’

 

 

Vezi  aici inregistrearea: