Loredana Chivu și-a lăsat mașina descuiată și a fost jefuită. Hoții i-au furat bunuri de peste 5 mii de euro

.

Loredana Chivu a făcut o greșeală care a costat-o scump. A uitat și își încuie mașina, iar hoții au dat iama rapid în bolidul vedetei. Paguba este una însemnată, Totul s-a petrecut în doar câteva minute, timp în care Loredana se afla într-o farmacie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Blondina bănuiește și cine ar fi autorii acestui jaf, căci mai era o mașină parcată fix lângă bolidul ei. Pe lângă suma de 10.000 de lei, hoții au plecat și cu alte bunuri costisitoare, inclusiv cu cheile casei în care locuiește Loredana Chivu. A coborât din mașină, a mers la farmacie să își cumpere niște pastile, iar atunci când s-a întors a observat paguba.


Fosta asistentă TV a fost mereu o femeie căreia i-a plăcut să trăiască în lux. Niciodată nu s-a uitat la bani când a venit vorba de confortul propriu. Nu se ferește, ba chiar le arată mereu fanilor de pe internet poze și filmări cu viața ei, inclusiv din locațiile de lux în care ajunge. Se pare că acest stil de viață a transformat-o într-o țintă pentru răufăcători.


Loredana Chivu a fost jefuită

Chiar dacă mulți români nu văd o viață întreagă atâția bani la un loc, se pare că Loredana Chivu avea în geanta ei suma de 10.000 de lei! Acești bani nu au fost de ajuns pentru hoții care i-au golit mașina, susține blondina.

„Mi s-a furat geanta din mașină. În parcare, s-a întâmplat în cinci minute, când am intrat eu în farmacie. Bănuiesc și cine ar fi, pentru că era o mașină parcată lângă a mea. Sper să-i prindă pe făptași, pentru că aveam bunuri de valoare în geantă. Aveam 10.000 RON, aveam parfumuri, bijuterii, cheile de la casă, acte medicale, două cutii mari de fiole pentru păr, iar geanta era una scumpă. Totul s-a întâmplat în zece minute’, a declarat Loredana Chivu, conform wowbiz.ro.


Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz. A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Citește și: Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Părinții au lăsat-o în grija bunicii


Citește și: Loredana Chivu suferă de o boală gravă. Medicii refuză să o trateze

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent

De ce boală gravă suferă Loredana Chivu

Se pare că zâmbetul vedetei ascunde o adevărată dramă. Loredana are niște probleme de sănătate atât de grave, încât până și medicii au refuzat să o trateze. Blondina a mărturisit, printre lacrimi, despre ce este vorba, de fapt.

‘Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită, a spus Loredana Chivu, în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report.


Chiar dacă trăiește un coșmar, Loredana Chivu crede că Dumnezeu nu o va lăsa la greu și va reuși să se pună pe picioare.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită, a mai adăugat blonda.