Cum arată apartamentul în care locuiește Loredana Chivu. Are un penthouse luxos pe Șoseaua Nordului și conduce un bolid de 350.000 de euro

.

În urmă cu aproximativ doi ani, Loredana Chivu anunța că și-a cumpărat un apartament într-una dintre cele mai luxoase zone din București. Fosta asistentă TV s-a implicat trup și suflet în crearea design-ului noii sale locuințe, căci și-a dorit să transforme penthouse-ul în căminul visurilor sale. Pe rețelele de socializare, blondina a publicat mai multe imagini din interiorul casei sale, iar fanii au rămas surprinși. Iată cum arată apartamentul Loredanei Chivu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Fără doar și poate, Loredana Chivu este o femeie cu o situație financiară bună și duce o viață de lux. În 2021, fosta asistentă TV și-a văzut visul îndeplinit, căci și-a achiziționat un penthouse într-o zonă exclusivistă din București, mai exact Șoseaua Nordului. Amenajarea apartamentului a durat aproximativ un an, asta deoarece blondina și-a dorit ca acesta s-o reprezinte în totalitate. Perfecționistă din fire, Loredana Chivu s-a ocupat personal de alegerea mobilierului, culorile de bază fiind negru, auriu și roz.


Loredana Chivu este proprietara unui penthouse de lux, achiziționat în urmă cu doi ani. La acea vreme, fosta asistentă de la „Un Show Păcătos’ se fotografia cu contractul în mână și cu cheile de la locuința visurilor ei. Blondina a așteptat un an pentru a se muta în noul apartament, având în vedere că și-a dorit ca totul să fie amenajat până la ultimul detaliu. Locuința blondinei este extrem de spațioasă, cu finisaje de lux și ornamente aurite, după cum se poate observa în imaginile publicate de aceasta.


Citește și: Loredana Chivu a fost cerută de soție și a primit un inel de 87 de mii de euro. Primele declarații despre nunta cu iubitul: „Va fi ceva spectaculos’

Citește și: Loredana Chivu s-a operat din nou: „Fac tot posibilul după ce îmi revin'

Citește și: Cine este Liliana Teodorescu, soția lui Oreste Teodorescu. Au împreună o fată


Citește și: „Copilul de suflet' al lui Ion Iliescu, adevărul despre starea de sănătate a fostului președinte, la 93 de ani: „Este într-o formă…'

Loredana Chivu locuiește într-un penthouse pe Șoseaua Nordului

Nu este niciun secret că Loredana Chivu este adepta luxului și a opulenței, lucru care se reflectă și în modul în care și-a amenajat apartamentul din nordul Capitalei. Design-ul și tematica reflectă viziunea fostei asistente TV, care a optat pentru culorile negru, auriu și roz. Locuința vedetei este dotată cu două băi și două terase, însă piesa de rezistență este, cu siguranță, dressing-ul imens.


Fiind o iubitoare a hainelor și a accesoriilor, vedeta și-a amenajat un dressing cât se poate de încăpător. În ceea ce privește iluminatul locuinței, Loredana Chivu a optat pentru candelabre pentru fiecare încăpere. Deși a susținut în mai multe rânduri că nu îi place să gătească, fosta asistentă TV și-a amenjat o bucătărie spațioasă, iar mobilierul are culoarea neagră.

Pentru amenajarea penthouse-ului, Loredana Chivu a pus mare accent pe obiectele decorative și corpurile de iluminat. Chiar fosta asistentă de la „Un Show Păcătos’ mărturisea că este foarte pretențioasă și că a știut încă de la început cum își va amenaja fiecare cameră a locuinței. Penthouse-ul Loredanei Chivu este amplasat pe Șoseaua Nordului, acolo unde prețul unui astfel de imobil depășește suma de un milion de euro. La rândul lor, Delia și Răzvan Munteanu dețin un penthouse în această zonă, evaluat la suma de 3 milioane de euro.


„Eu am simțit că aia este casa mea’

 De la achiziționarea apartamentului și pănă la mutarea propriu-zisă a fost cale lungă, având în vedere faptul că Loredana Chivu este o fire perfecționistă și a avut o viziune exactă în legătură cu căminul visurilor ei. Ajutată de un designer de interior, fosta asistentă TV a reușit să transforme penthouse-ul după bunul plac.

„Am un designer de interior. Când am cumpărat acest apartament era cumva la gri. Eu am simțit că aia este casa mea și am avut o viziune asupra ei. Am știut de la început cum vreau să fie organizată fiecare cameră în parte și care o sa fie și tematica casei și pe ideea aceea am și mers. Eu chiar mi-am pus sufletul acolo și chiar am făcut-o după inima mea, exact cum mi-am dorit-o. Casa este gata, toată mobila este montată, electrocasnicele’, a mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp.


Loredana Chivu conduce un bolid în valoare de 350.000 de euro

Fosta asistentă TV este proprietara unui Lamborghini Urus, autoturism în valoare de 350.000 de euro. S-a speculat că mașina i-ar fi fost dăruită de iubitul ei, însă Loredana Chivu a negat informația, susținând că și-a cumpărat-o singură, cu banii jos.


„Mașina mi-am cumpărat-o singură, mi-am făcut-o cadou! Este ultimul model de Lamborghini, 11 ianuarie 2021, când mi-am cumpărat-o chiar atunci era scoasă pe piață. Am dat pe ea 380.000 de euro. Îmi plac foarte mult mașinile, îmi oferă confort, și asta este numai bună. După ce am mai prins experiență la condus, am început să investesc în mașini. Îmi plac foarte mult, sunt pasiunea mea’, a spus aceasta, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Instagram