Loredana Chivu a fost cerută de soție și a primit un inel de 87 de mii de euro. Primele declarații despre nunta cu iubitul: „Va fi ceva spectaculos”

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Chivu a fost cerută de soție și a primit un inel de 87 de mii de euro. Loredana Chivu s-a logodit cu iubitul ei. Pe 3 ianuarie, fosta asistentă TV a împlinit 33 de ani și a avut o zi de naștere memorabilă. Blondina a organizat o petrecere de fițe și i-a avut alături pe cei dragi. La petrecerea de ziua ei, iubitul acesteia i-a adresat marea întrebare și i-a dăruit o bijuterie prețioasă în valoare de 87 de mii de euro. Acum, Loredana Chivu susține că nu se grăbește să organizeze nunta, însă are câteva idei în legătură cu ziua cea mare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a fost cerută de soție și a primit un inel de 87 de mii de euro. Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie la petrecerea de ziua sa de naștere. Deși aniversarea acesteia a avut loc pe 3 ianuarie, petrecerea în sine s-a desfășurat cu două săptămâni mai târziu. Atmosfera a fost întreținută de artiști celebri din România, între care se numără Luis Gabriel și Adrian Minune. Tot atunci, blondina a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a primit un inel în valoare de 87 de mii de euro. Până acum, Loredana Chivu a preferat să-l țină pe cel care i-a furat inima departe de lumina reflectoarelor, însă se pare că bărbatul nu încetează să o surprindă, dovada stând în imaginile postate pe rețelele de socializare.

chi-9chi-9

Loredana Chivu s-a logodit cu iubitul ei. În ultimii ani, fosta asistentă TV a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să ducă o viață destul de dicretă. Blondina nu a făcut prea multe declarații nici despre cel care i-a devenit recent logodnic, chiar ea mărturisind că nu-și dorește ca viața ei personală să devină subiectul vreunei dezateri publice.

Citește și: Loredana Chivu s-a operat din nou: „Fac tot posibilul după ce îmi revin”

Citește și: Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu. Cum s-a filmat tânărul

Citește și: „Tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el. Când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat'. Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui

Citește și: „Așteptați jihadul atunci'. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Loredana Chivu a fost cerută de soție și a primit un inel de 87 de mii de euro

Fosta asistentă TV a adoptat o atitudine mai rezervată în ultimii ani și a oferit puține detalii despre cererea în căsătorie. În urmă cu ceva timp, blondina susținea că s-a maturizat și că nu mai simte nevoia să facă publice evenimentele care au loc în viața ei privată.

„Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă. Nu știu cât contează valoarea materială, contează mai mult valorea sentimentală a oricăui cadou din lumea asta. După cum spuneam și mai devreme nu prea vreau să dau o etichetă sau să zic că sunt într-un anumit punct din viața mea. Am primit un cadou frumos și cam atât!', a mărturisit Loredana Chivu, pentru Spynews.

„Știu sigur că va fi ceva spectaculos'

Loredana Chivu și iubitul ei nu au început să pună la punct planurile de nuntă. În schimb, blondina susține că își dorește o petrecere „spectaculoasă', potrivită personalității ei. Aceasta nu își dorește să stabilească o dată exactă a nunții, ci va ajunge în fața altarului atunci când va simți că este momentul potrivit pentru a face acest pas.

„Sinceră să fiu nici nu m-am gândit, poate dacă mă întrebai acum câțiva ani poate aș fi avut un răspuns la întrebarea asta, nu m-am gândit cum o să arate nunta mea, dar știu sigur că va fi ceva spectaculos, că așa îmi e și firea mea, puțin mai excentrică. Atunci când va fi momentul potrivit o să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple', mai precizează Loredana Chivu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton