Loredana Chivu a sunat la Salvare, iar medicii au găsit-o inconștientă, în casă: "Am crezut că mor!"

 Lupescu Anca
.

Loredana Chivu a chemat ambulanța, însă până ca aceasta să apară, vedeta a leșinat și a fost găsită inconștientă în casă. Blondina are probleme grave de sănătate, motiv pentru care a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a suferit astăzi o criză de rinichi. Cu atât mai grav a fost faptul că medicii au găsit-o inconștientă în momentul în care au ajuns la locuința ei.

'A fost salvarea astăzi la mine. Am făcut o criză de rinichi. 4-5 ore am crezut că mor. La un moment dat am fost inconștientă, până când a ajuns salvarea', a declarat Loredana Chivu, pentru Spynews.ro.

lore-1lore-1

Tânăra a trecut prin clipe îngrozitoare, însă nu este prima oară când se confruntă cu astfel de probleme. Totuși, de data aceasta, Loredana Chivu a tras o mare sperietură, atunci când și-a pierdut cunoștința din cauza crizei pe care a făcut-o.

Loredana Chivu: „Era să mor pe masa de operație'

În urmă cu câteva zile, Loredana Chivu a declarat că a fost la un pas de moarte. Ea urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale foarte grele.

'Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită', a spus Loredana Chivu.

Loredana Chivu nu a vrut să dezvăluie boala de care suferă, însă este foarte speriată, iar mulți medici au refuzat să o trateze. Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, fosta asistentă TV este nevoită să mai fie operată încă o dată.

Loredana Chivu merge în fiecare zi la medic

Situația este mai gravă decât ne-am fi imaginat. Fosta asistentă a lui Dan Capatos încearcă să găsească un medic bun care să o trateze. Loredana Chivu a mărturisit că merge în fiecare zi la medic, ba chiar a apelat și la doctorii din străinătate.

Citește și: De ce s-au certat Loredana Chivu și Simona Trașcă: „A fost ca sora mea și acum nu mai există deloc'

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz. A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce i-a fost incendiată mașina: „Am fost foarte șocată. Am trăit un coșmar și sper din suflet să plătească în fața legii'

Citește și: Nașul lui Alex Bodi, arestat în același dosar de proxenetism, nu e străin de lumea mondenă. Adrian Tâmplaru avut o relație cu Loredana Chivu

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul.

Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită’, a mai adăugat blonda.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton