Lora neagă conflictul cu Delia legat de piesa „Lololo”. Schimbul de mesaje dintre cele două artiste: „Eu i-am trimis...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 6 aprilie, Delia a lansat cea mai nouă melodie a ei, „Lololo', un remake după hit-ul „Fata de pe plajă' a trupei Azur. Imediat după aceea, s-a speculat că și Lora intenționa să reinterpreteze această piesă, lucru care ar fi generat un scandal de proporții între cele două artiste. Invitată în podcastul lui Jorge, partenera lui Ionuț Ghenu a negat conflictul cu Delia și a făcut public schimbul de mesaje dintre ele. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, s-a zvonit că Lora și Delia sunt într-o amplă dispută din cauza unei melodii mai vechi a trupei Azur, căci ambele și-ar fi dorit să o reintepreteze și să o cânte în stilul propriu. Nelu Vlad, fondatorul și solistul cunoscutei trupe, s-a distanțat de presupusul conflict al celor două cântărețe, explicând că nu a știut că acestea au același plan. Se pare că Lora ar fi filmat în Bali videoclipul melodiei „Lololo', însă, între timp, Delia semnase un contract plătit cu Nelu Vlad.

lor10lor10

Invitată în podcastul lui Jorge, Lora a vorbit despre presupusul conflict cu Delia din cauza piesei „Lololo'. Artista a negat zvonurile din ultima vreme și a dezvăluit schimbul de mesaje dintre ele. Iubita lui Ionuț Ghenu a recunoscut că nu are resentimente, chiar dacă a filmat deja videoclipul pentru celebra melodie.

Citește și: Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza melodiei 'Lololo' a trupei Azur: 'Eu nu sunt de acord. Am semnat cu ea, m-a plătit…'

Citește și: Delia și Lora s-au îmbrăcat pentru Met Gala 2018, deși n-au fost invitate…

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…”

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…”

Lora neagă conflictul cu Delia din cauza piesei „Lololo'

Lora spune că între ea și Delia nu există niciun conflict legat de piesa „Lololo' a trupei Azur. Mai mult, artista a arătat schimbul de mesaje dintre ele și a subliniat că relația lor este destul de apropiată.

Jorge: Dar controversa asta cu Delia cum e? Cu piesa?

Lora: Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani. Băi, dar acoperă partea de sus. E de când a fost ea implicată într-un scandal…

Jorge: Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023.

. Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis.

Lora: Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi.

Jorge: Zgârcită la cuvinte Delia.

Lora: Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.

Lora a filmat videoclipul piesei „Lololo'

Aflată de câteva luni în Bali, Lora a terminat filmările pentru videoclipul piesei de la trupa Azur, însă spune că a renunțat la melodie atunci când a lansat-o Delia. La rândul lui, Ionuț Ghenu, partenerul și impresarul artistei, a ținut să sublinieze că nu există resentimente și nici dispute generate de cântecul „Lololo'.

Ghenu: Un prieten mi-a scris: . A trimis piesa. Piesa în cauză este o piesă originală, cu refrenul care seamănă cu refrenul sau este inspirat din refrenul asta care rupe pe TikTok. Mie mi-a plăcut foarte mult, nu știam că e virală. I-am arătat și Lorei, i-a plăcut și ei.

Lora: Mai puțin refrenul. (n.r- râde).

Ghenu: A zis că e foarte mișto, dar poate mai lucrăm puțin la refren. Eu i-am zis că nu, că tocmai refrenul e duma. Oamenii mi-au explicat că refrenul e viral, eu habar nu aveam. După ce am ascultat piesa, i-am pus și piesa lui Azur și i-am zis că asta e piesa originală. A zis: . Am filmat, am terminat filmarea și stăteam pe telefon, iar la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă: Lololo. Am deschis și am auzit refrenul. M-am dus la Lora, am trezit-o și i-am zis că cineva a lansat piesa. Am dat un mesaj către prietenul meu: . Asta a fost discuția toată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton