Lora, cu lacrimi în ochi despre drama vieții ei: "Am atins un prag al durerii atât de mare, încât..."

.

Lora a suferit enorm când și-a pierdut mama, în urmă cu un an și jumătate. Cântăreața a reușit cu greu să se ridice și mărturisește că tragedia a transformat-o într-o femeie și mai puternică. Vorbind cu emoție și lacrimi în ochi despre mama ei, Lora a recunoscut: „Ea era motorul, ceea ce mă făcea pe mine să mă ridic„.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Greutățile vieții nu au ocolit-o, dar au făcut din ea o femeie puternică. O femeie care nu s-a temut să-și ia soarta în propriile mâini, determinată să reușească tot ce și-a propus. Invitată în cadrul postcastului găzduit de Cătălin Măruță, Lora a fost mai deschisă ca oricând și a povestit fără ocolișuri despre cele mai dificile perioade din viața ei.

Lora a povestit despre durerile prin care a trecut în ultimii zece ani, de când mama ei a fost diagosticată cu cancer.


„Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur și simplu m-am transformat. Mi s-a transformat tot: minte, spirit, cum vorbesc, cum mă exprim, nu mai am «grețuri», ca să spun așa.

Mama mea a fost o ființă foarte sensibilă, hipersensibilă. După ce-a murit tata, nu și-a mai refăcut viața, l-a iubit foarte mult. (…) Pe lângă faptul că erau foarte inteligenți, erau și foarte frumoși„, a povestit Lora.

Citește și: Cum descrie Romanița Duminică de la Femeia Alege relația perfectă: „Important este să… /INTERVIU


Citește și: Cine este Valentin Nădrag de la Femeia Alege. A fost căsătorit

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel: „Fratele Culiță…

Lora regretă că nu a știut mai multe, din timp, despre boala mamei sale și că nu a insistat ca ea să meargă la medic Cântăreața crede că poate, astfel, ar fi reușit să o salveze.

„Din perioada liceului, mama se plângea de junghiuiri la sân. Dacă aș fi știut, dacă aș fi avut informația ar fi fost altceva. Asta a fost durerea mea și a fratelui meu, faptul că ea nu a fost fericită. A avut o viață grea. A fost fericită în ultimii ani, când am adus-o mai aproape de mine. 


A fost operată în Turcia, în aceeași perioadă am avut și eu o intervenție, tot în Turcia. Când au început să apară din nou simptome, la cinci ani, în aceeași zonă, mama n-a zis. N-a vrut să mă îngrijoreze. Am început radioterapia, pentru că boala recidivase„, a mai spus Lora.


Lora a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urmă cu 18 ani

Nu multă lume ştie că Lora a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urmă cu 16 ani, când a fost victima unui grav accident de circulaţie. Cântăreaţa admite că acel moment a fost o grea cumpănă a vieţii ei, pe care a depăşit-o cu ajutorul lui Dumnezeu. Lora a decis să păstreze o amintire legată de acel moment, pentru a nu uita că Cineva Acolo Sus o iubeşte şi o protejează.

M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.


În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost Ok. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni, a povestit Lora, acum ceva timp.