„Mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie”. Lora, declarații neașteptate la 9 ani de la divorțul de Dan Badea

.

Lora, declarații neașteptate la 9 ani de la divorțul de Dan Badea. Lora susține că a fost pusă la zid după divorțul de Dan Badea. Frumoasa artistă și comendiantul au fost căsătoriți timp de doi ani, însă mariajul lor a fost unul tumultuos și s-a încheiat printr-un divorț. La 9 ani de la separare, cântăreața face noi declarații despre acea perioadă din viața ei, mărturisind că s-a confruntat cu „abuzul colectiv', eșecul căsniciei fiind pus pe seama ei. Iată ce mesaj tranșant a transmis aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Lora, declarații neașteptate la 9 ani de la divorțul de Dan Badea. Lora și Dan Badea au fost căsătoriți din 2012 până în 2014. Ulterior, artista și-a refăcut viața alături de Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. La acea vreme, cunoscuta cântăreață a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul actriței și că ar fi destrămat o familie. În mai multe rânduri, Lora s-a apărat și a declarat că i s-a făcut o mare nedreptate în acea perioadă a vieții ei. Acum, artista le-a transmis un mesaj tranșant celor care au pus-o la zid după divorțul de Dan Badea și la începutul relației cu Ionuț Ghenu.


Ionuț Ghenu nu îi este doar partener de viață artistei, ci și manager. Deși sunt împreună de 8 ani, aceștia nu au făcut încă marele pas. Artista a fost cerută în căsătorie în 2016, însă, recent, au susținut că nu se grăbesc să facă nunta, ci își doresc ca totul să decurgă natural.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit’ / EXCLUSIV


Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali: „Casa mea pentru trei luni'. Ce mesaj le-a transmis artista celor care o critică

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele’. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere


Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital: „Este rău. Trebuie să stau cinci-șase săptămâni cu orteză’

Lora, declarații neașteptate la 9 ani de la divorțul de Dan Badea

Recent, artista le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o după divorțul de Dan Badea. Lora a susținut că nu se mai simțea împlinită și fericită, însă a subliniat că ea nu a fost motivul destrămării unei căsnicii, făcând referire la relația dintre Doinița Oancea și Ionuț Ghenu.


„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el, la rândul lui, era liber’, a declarat Lora pe TikTok.


„E dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu’

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Lora a susținut că a rupt relația cu Doinița Oancea și că, de fapt, prietenia lor nu era așa strânsă pe cum părea. Mai mult, aceasta a adăugat căă Ionuț Ghenu era singur în momentul când a început povestea lor de dragoste.

„Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate. Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar și relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele’, a mai declarat Lora.


Cum s-au apropiat Lora și Ionuț Ghenu

În cadrul aceluiași podcast, Lora a mai spus că relația cu Ionuț Ghenu a început ca un soi de „terapie de grup’. Cei doi își împărtășeau problemele și se susținea reciproc, lucru care i-a făcut să se apropie.


„Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era’, a declarat Lora acum ceva timp, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook