Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă: „Sfaturile despre uterul și viața unei femei nu se dau pe Facebook”

.

Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă. Recent, artista a postat un videoclip pe TikTok în care a explicat de ce a hotărât să nu facă un copil. Mesajul cântăreței a stârnit un val de reacții din partea persoanelor publice. Printre acestea se numără și chirurgul Adina Alberts, care i-a sugerat că mai are timp să revină asupra deciziei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Întrebată adesea de ce nu face un copil, Delia a răbufnit și a hotărât să explice motivele pentru care a luat această decizie. Aceasta a susținut că „ne-am înmulțit destul de mult, este planeta plină’ și nu mai este nevoie să facă și ea copii. Mai mult, cântăreața, care este un fan împătimit al călătoriilor, susține că un copil i-ar complica viața și nu are nevoie de așa ceva. În urma acestor declarații, Adina Alberts i-a transmis, în mod public, un mesaj artistei, încurajând-o să îmbrățișeze rolul de mamă.


Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă. Pentru că i s-a părut nepotrivit mesajul chirurgului, Lora i-a lăsat un comentariu neașteptat în secțiunea de comentarii. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile:„Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte…’


Citește și: Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19! Cum s-a vindecat în doar patru zile:'Mi-am pregătit organismul în luni'

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după ce a rămas fără emisiuna de la TVR:'Este locul unde am crescut și m-am format ca artist'

Citește și: Mama Deliei își apără fiica, după ce a fost pusă la zid de Cezar Ionașcu:'Un bărbat care se bagă în treburile muierilor'


Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă

Într-o postare pe Facebook, Adina Alberts i-a transmis Deliei că nu este târziu să facă un copil. Deranjată de afirmațiile chirurgului, Lora a lăsat un comentariu, susținând că ar fi timpul ca lumea să înțeleagă viziunea diferită asupra vieții a artistei.

„Draga mea dragă, sfaturile prietenești de o astfel de intimitate, pe uterul și viața altei femei, nu se dau pe Facebook. În „meseria’ ei are mai multă „energie nouă’ decât ar putea duce un om fără această vocație, deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug. Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele și cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există și această perspectivă’, a afirmat Lora.


„Un copil nu-ți taie aripile’

În contextul afirmațiilor recente ale Deliei, chirurgul Adina Alberts a făcut o postare prin care a încurajat-o să devină mamă. Aceasta i-a sugerat artistei că mai are timp să îmbrățișeze aceste rol, iar postarea a strâns mii de comentarii.

„Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă. Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie! Delia, mai e încă timp’, a scris medicul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu Delia.


„E plină planeta de noi’

În urmă cu câteva zile, Delia a transmis următorul mesaj în legătură cu decizia sa de a nu deveni mamă.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm’, a spus artista.

Sursa foto: Facebook