Lora a scris mesaj dureros pe Instagram, iar fanii s-au întrebat dacă relația cu Ionuț Ghenu e în pericol: "Peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit…"

.

Nu de puține ori, artiștii postează mesaje cu subînțeles și dau temă de gândire fanilor, iar de aici până la diverse speculații nu este decât un pas. Astăzi, Lora a postat un mesaj dureros pe Instagram și fanii imediat s-au dus cu gândul că au apărut probleme în relația ei cu Ionuț Ghenu. Însă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit..ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. „O rană’ va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe. #încurând’, a scris Lora în dreptul imaginii de pe Instagram.


Chiar dacă unii dintre cei 1.3 milioane de fani ai săi au crezut că au apărut probleme în Paradis, mesajul Lorei nu este legat de situația actuală, ci de foste relații care s-au terminat prost. Prin mesajul său, însă, cântăreața anunță, de fapt, o piesă nouă, în care cântă despre suferințele din trecut.


Lora și Ionuț Ghenu, din nou în România, după 5 luni

„Întoarcerea acasă a fost peste aşteptările noastre. Am fost foarte bine primiţi de la vamă, avionul nostru nu a mai putut să aterizeze în România din cauză că deodată e zonă roşie şi am aterizat în Sofia. De acolo a venit o firmă de transport care ne-a luat.


În prima zi am aruncat bagajele în living. Nu le-am desfăcut nici acum. Am fost să ne vedem prietenii. A doua zi a fost ziua mea de naştere. Apoi am început intâlniri, studio-uri am avut şi o şedinţă foto azi’, a explicat Lora, potrivit Mediafax.

Nu se grăbește să se mărite

„Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg. Adoua oară, nu te mai grăbești. Mă bucur că Ionuț are răbdare cu mine. Om vedea cât o mai avea.', declara Lora pentru revista VIVA! în urmă cu ceva timp.


S-a speculat că Lora și Ionuț Ghenu s-ar fi căsătorit în secret, dar adevărul este cu totul altul: ‘Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta, spunea Lora anul trecut, la Pro TV.