O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Cu se se ocupă acum: „Uitându-mă în urmă...”

.

O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Fosta participantă, pe numele ei real Luiza Cobori, a reușit să-i emoționeze atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu povestea ei. Blondina era în ultimele luni de sarcină atunci când a participat la blinduri și a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. Iată cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Luiza Cobori a făcut parte din emisiunea de la PRO TV în 2018, în echipa lui Tudor Chirilă. La acea vreme, ea a interpretat melodia „Mad About You’ și a întors două scaune, pe cel al Irinei Rimes și pe cel al mentorului său. Artistul a ajuns cu ea chiar până la dueluri, când blondina era în ultimele luni de sarcină.

După apariția ei de la Vocea României, LIZ a bifat numeroase reușite pe plan profesional. Și-a continuare cariera pe scenă, atât prin muzică, cât și prin teatru. Cântăreața a compus mai multe melodii și a lansat o serie de piese. În paralel, aceasta a scris și versuri pentru melodii destinante copiilor, dar a făcut parte și dintr-un musical cunoscut. În prezent, ea lucrează la un nou proiect muzical, de care e foarte entuziasmată.


Citește și: Monica Gabor, gest emoționant în memoria părinților:'Nouă ani fără mamă, doi fără tată'

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții:„Oboseala devine un plus’

Citește și: Lucian Mîndruță are COVID-19. Cum se simte acum:’E foarte rău’

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni?


Fosta concurentă de la Vocea României a crescut mereu cu muzica în jurul ei. LIZ nu a luat însă nici lecții de canto și nici părinții nu au îndrumat-o către această zonă. Pur și simplu, datorită iubirii sale pentru acest domeniu, ea reușea, de fiecare dată, să își creeze contextul necesar pentru a cânta.

„Tot timpul găseam prilej să cânt, fie la câte o serbare, fie la un altfel de eveniment. Într-un an, i-am provocat pe colegii mei să facem o acțiune caritabilă și ne-am dus pe la toate magazinele din Pucioasa să strângem bani pentru o casă de copii din zonă. Le-am propus să facem un spectacol de teatru pentru ei, să le cântăm și să le dăm cadouri. Acum, uitându-mă în urmă, mă gândesc că poate a fost și o acțiune pentru mine, pentru că voiam să-mi construiesc un context în care să joc și să cânt’, a povestit LIZ, scrie roton.


Deși a avut dintotdeauna o mare pasiune pentru muzică și teatru, după ce a terminat liceul, LIZ s-a orientat către Facultatea de Jurnalism, în București. Artista se angajase atunci la TVR, ca „om bun la toate’. În timp, pentru ea s-a dovedit că Facultatea de Jurnalism nu a fost tocmai alegerea potrivită. Atunci, ea a dat admitere și a intrat la o facultate de marketing, împlinindu-i dorința mamei ei.

Artista s-a înscris la mai multe facultăți

Aceeași sursă mai scrie că „rătăcirea’ lui LIZ în plan profesional a venit și din cauză că nu simțea că are o voce suficient de bună pentru a ajunge la Conservator. Dar drumul ei nu s-a încheiat aici! Mai apoi, fosta concurentă de la Vocea României a renunțat și la marketing, dându-și seama că nu rezona cu acest domeniu.


A urmat apoi Facultatea de Actorie, fiind, de altfel, alegerea și la care a rămas. Pe lângă asta, în paralel, blondina a ales și un nou job, de agent imobiliar. A făcut asta în speranța că e varianta ideală, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al programului, în contextul noului statut de studentă la Teatru.

Deși era coștientă de cât de mult iubește actoria și muzica, LIZ a constatat că cele două talente ale ei se completează perfect atunci când a început să joace pe scenă.


Cântăreața are doi copii

Atunci când a devenit mamă prima oară și l-a născut pe fiul ei, Ștefan, acum în vârstă de 9 ani, LIZ lucra ca actriță de doi ani. După ce băiatul ei a venit pe lume, fosta concurentă de la Vocea României a luat o pauză de la carieră, pentru a se concentra pe creșterea micuțului. În timp, deși îi era teamă că o să piardă momente importante din viața lui, a ajuns la concluzia că fiul ei e fericit atunci când părinții sunt fericiți. Atunci, ea s-a întors la marea ei dragoste din copilărie: teatrul.


LIZ a decis să se înscrie la Vocea României chiar după un spectacol de teatru. După fiecare piesă, cântăreața stătea ore bune într-o sală de repetiții, plină cu oglinzi și cu acustică bună, unde își exersa vocea și cânta. La un moment dat, o prietenă a auzit-o și i-a sugerat să fie mai încrezătoare în sine pentru a participa în show-ul de la PRO TV.


Cu se se ocupă acum

Atunci când a participat la Vocea României, LIZ era gravidă cu al doilea copil, Vera. Se pare că micuța a moștenit pasiunea pentru muzică, pentru că micuța de 3 ani cântă prin casă toată ziua. Conform sursei citate, atunci când se afla în burtica mamei ei, micuța i-a oferit calmul de care avea nevoie pentru a cânta, deși e foarte activă.

După experiența ei de la Vocea României, LIZ a devenit și mai încrezătoare. A continuat să cânte și să compună, iar în prezent are lansate deja două piese originale, Muzica din liniștea mea’ și „Cadou de Cărciun’. Totodată, ea a compus versuri pentru mai multe melodii pentru copii. De asemenea, aceasta lucrează la un proiect de coveruri care se va concretiza printr-o serie de concerte live. În plus, a făcut parte și din mai multe proiecte televizate.


Atunci când fiica ei, Vera Rosalia, a împlinit patru luni, LIZ s-a întors pe scenă, făcând parte din musicalul „We Will Rock You’. Fetița ei a însoțit-o la repetiții, momente în care aceasta o alăpta.

Sursă foto: Instagram, Captură video