Liviu Vârciu și Anda Călin aproape și-au spus „Adio!”: „Am stat separați”

 Lăstun Ana Maria
.

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, dar rezervați fiind, nu se cunosc prea multe detalii din viața lor personală. Cei doi au fost la un pas de despărțire și au dezvăluit, în premieră, că au avut parte și de o pauză de-a lungul relației lor. Cum s-a soluționat problema.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de cinci ani, din iubirea lor născându-se încă două suflete: un băiețel și o fetiță. Deși sunt unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri de pe meleagurile noastre, Anda și Liviu au avut parte de o separare. Vreme de patru luni, au decis să pună pauză poveștii de iubire dintre ei.

Citește și: Cum arată Anda Călin fără machiaj. Iubita lui Liviu Vârciu a avut curaj și s-a afișat naturală

Citește și: Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Citește și: Cum se înțelege Anda Călin cu soacra ei, mama lui Liviu Vârciu: „Îmi dau seama cât am greșit!”

Citește și: Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Artistul este topit după fiul lui!

După ce au stat despărțiti o perioadă destul de lungă, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să rescrie filele iubirii lor în anul 2018, atunci când s-au mutat împreună. Deși au avut parte și de suișuri, și de coborâșuri, omul de televiziune și partenera sa au reușit să depășească obstacolele care s-au ivit pe parcursul relației și acum au o relație aproape perfectă, așa cum chiar ei au caracterizat-o.

liviu-varciu-si-anda-calin-aproape-si-au-spus-adio-11liviu-varciu-si-anda-calin-aproape-si-au-spus-adio-11

Anda Călin, declarații în premieră despre despărțirea de Liviu Vârciu

Anda Călin a mărturisit că după pauza de care au avut parte în urmă cu aproximativ trei ani, relația lor merge foarte bine. Se înțeleg de minune și pare că perioada de separare a fost una benefică. A dezvăluit că ea și Liviu Vârciu au o relație care se apropie de perfecțiune, dar micile discuții nu lipsesc nici din familia lor și le percep ca fiind normale.

  Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare.

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună.', a mărturisit Anda Călin, pentru Playtech.ro.

Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu cu Anda Călin

Carmina și Liviu Vârciu au avut o bună perioadă de timp în care relația lor nu a fost una… „ca-n povești'. Cu toate acestea, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au reluat comunicarea. Din păcate, însă, Carmina și Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, nu au reușit să găsească un numitor comun și nu se înțeleg prea bine. În vârstă de 19 ani, fiica artistului a precizat, potrivit redacția.ro, că nici măcar nu vorbește cu „mama vitregă'.

Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri, ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa.

Nu, eu cu ea nu vorbesc (n.r.- cu Anda Călin). Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui.', a precizat Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton