Prima vacanță în patru! Cum arată iubita lui Liviu Vârciu în costum de baie, la două luni după ce a născut un băiețel

.

Liviu Vârciu a plecat în prima vacanță în patru, alături de iubita lui, Anda Călin și cei doi copii ai lor. Din pozele postate pe Instagram, fanii cuplului au observat silueta fără cusur pe care Anda o afișează, la doar două luni de când i-a dăruit lui Liviu al doilea copil, un băiețel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După suișuri și coborâșuri în relația lor, Liviu și Anda pot spune că, în sfârșit, și-au găsit liniștea și se pot considera o familie fericită. Tânăra mămică a și postat, de altfel, o fotografie din vacanța la mare în care sunt acum, cu ea, Liviu și fetița lor, în dreptul căreia a scris „o familie perfectă'.


Fanii au observat cât de bine arată Anda în costum de baie, la două luni de când a născut și au copleșit-o cu sute de complimente. Curioși, aceștia au întrebat-o unde este băiețelul, având în vedere că micuțul nu apare în poze, însă Anda le-a spus că nu vrea, deocamdată, să-l expună. „Crește!', i-a liniștit iubita lui Vârciu pe curioși.


Liviu mai are o fetiță, Anastasia, cu Anda, și o altă fiică dintr-o relație anterioară, Carmina, care îi seamănă foarte mult tatălui ei.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani

La 39 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit, dar și un tată foarte tânăr, cu atât mai mult cu cât fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A.