Liviu Vârciu și Anda Călin, neînțelegeri din cauza listei de invitați la nunta lor: „Eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel”

.

Liviu Vârciu și Anda Călin, neînțelegeri din cauza listei de invitați la nunta lor. Prezentatorul TV și iubita lui trăiesc o poveste de dragoste din 2016 și se pregătesc să facă pasul cel mare. Se pare că cei doi s-au gândit în nenumărate rânduri să facă nunta, însă nu au reușit să se pună de acord cu privire la unele aspecte care țin de organizarea evenimentului. De această dată, Anda Călin a susținut că lista invitataților este un subiect care generează discuții aprinse între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu din anul 2016 și au împreună doi copii. În mai multe rânduri, relația lor s-a aflat pe muchie de cuțit, însă au reușit să depășească toate provocările și obstacolele pe care le-au întâmpinat. Cei doi se pregătesc să se căsătorească, însă o dată a evenimentului nu a fost încă anunțată. Ideea nunții le-a mai dat târcoale de-a lungul celor șase ani de relație, însă au fost ținuți în loc de unele neînțlegeri pe care le-au avut.


Liviu Vârciu și Anda Călin, neînțelegeri din cauza listei de invitați la nunta lor. Cei doi parteneri își doresc ca evenimentul să aibă loc în viitorul apropiat, însă recunosc că mai au foarte multe aspecte de pus la punct. Se pare că aceștia au viziuni diferite cu privire la cel mai important eveniment din viața lor și nu reușesc întotdeauna să găsească o cale de mijloc.


Citește și: De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum:’Nu ne punem de acord cu…’

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă:’Pentru mine nu există’

Citește și: Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022:„Este o lecție. Să mergi mai departe chiar dacă…’

Citește și: Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:'Trecem peste. Nu am meritat'


Liviu Vârciu și Anda Călin, neînțelegeri din cauza listei de invitați la nunta lor

Anda Călin a mărtusit că ea și viitorul ei soț au planuri diferite în ceea ce privește organizarea nunții. În timp ce iubita prezentatorului își dorește un eveniment restrâns, Liviu Vârciu este de părere că un număr mai mare de invitați ar trebui să le fie alături într-o zi de asemenea importanță.

Se pare că lista invitaților este un subiect care generează discuții în contradictoriu între cei doi viitori soți.


„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic’, a spus Anda Călin, potrivit click.ro.


Anda Călin și-a dechis propria afacere

Recent, iubita lui Liviu Vârciu și-a deschis un salon de înfrumusețare și a ținut să adauge că a pus singură bazele acestei afaceri. La început, prezentatorul a ajutat-o cu unele chestiuni admistrative, însă acum este ocupat cu filmările, motiv pentru care Anda Călin se ocupă de tot ce înseamnă dezvoltarea și promovarea afacerii.

„Am deschis un salon, iar majoritatea timpului îl petrec acolo. Sper ca prin acest salon să înglobez toate serviciile. Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial. Afacerea pe care o am nu este cadou din partea soțului (n.r – Liviu Vârciu).


Liviu m-a ajutat când am luat afacerea, el a vorbit, el a negociat. El a luat asupra lui unele responsabilități la început. După ce l-am achiziționat nu s-a mai băgat pentru că el se concentrează acum doar pe filmări. După ce termină filmările o să se ocupe și el mai mult de partea de promovare a afacerii’, a mai spus bruneta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook