Liviu Vârciu și Anda Călin au fost nași de cununie, pentru prima oară: "Ce nașă rea, dar frumoasă am"

.

Liviu Vârciu și-a anunțat fanii că este pentru prima dată naș de cununie împreună cu viitoarea lui soție, Anda Călin. Astăzi, Vârciu a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de Anda, pe care o descrie „rea, dar frumoasă” și finii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În timp ce pregătește propria nuntă cu Anda Călin, Liviu Vârciu a nășit astăzi alături de iubita lui un cuplu de prieteni. Acesta a postat un clip pe Instagram prin care le dezvăluie fanilor săi că astăzi este ocupat cu „meseria' de naș și a arătat și câteva imagini de la Starea Civilă.

Liviu Vârciu și Anda Călin, nași de cununie


Chiar dacă naș de cununie poți fi doar dacă ești căsătorit, iar în spațiul public nu au apărut informații că Liviu Vârciu s-a însurat cu Anda Călin, cei doi au nășit astăzi un cuplu de prieteni.

Cei patru au mers la Starea Civilă, cu mari emoții, iar Liviu Vârciu a ținut să își complimenteze finii, dar și pe Anda Călin.

„Primii noștri fini împreună. Ce fină frumoasă am, ce fin frumos am. Suntem nași. Uite ce nașă frumoasă am (n.r Anda Călin), rea, dar frumoasă.


Casă de piatră, dragii mei copii! Să fiți iubiți. Darul vi-l dau la nuntă, nu acum. Acum m-am trezit și nu vreau să încurc sumele’, a mărturisit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihaela Geoană, dezvăluiri despre viața de familie, în contextul războiului:’Mircea lipsește mult de acasă’

Citește și:Turist, nevoit să plătească separat gheața din paharul cu suc, la Mamaia. Cât a costat

Citește și:Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.Riscă să-i fie amputat piciorul


Liviu Vârciu, dezvăluiri despre nuntă și relația cu Anda Călin

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de șase ani, cu o pauză, după cum se știe, dar toate pare că s-au rezolvat între ei și formează o familie fericită alături de cei doi copii ai lor. O nuntă le mai lipsește și totul este perfect. Sau nu, spune Liviu Vărciu.

Sunt ca și căsătoriți, chiar și fără acte, și le este foarte bine așa.

Artistul a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu iubita lui, mai ales pentru că știe că visul ei este să poarte rochia de miresasă. Totuși, sunt aspecte în privința cărora nu reușesc să se pună de acord.


Noi suntem mai mult decât căsătoriți. Și, știi care e combinația? Presa nu va afla niciodată. Nu vrea doamna să facem tam-tam. O să o facem numai așa, noi doi, în față la un floating bar„, a declarat Vârciu într-un interviu pentru Click!.


Liviu Vârciu i-a făcut și o super declarație de dragoste iubitei sale și a spus că el nu (mai) are amintiri cu altă femeie, simte că a fost dintotdeauna cu Anda.

O să ne căsătorim când o să putem pleca de acasă, noi 2 și numai noi 2. Am luat o bonă și crede-mă că ne-a salvat viața. Pentru că e o necesitate. Dacă ai, cumva, niște bani de te încurcă și ai doi copii, ia o bonă. O să mai iau încă o bonă și atunci o să mă căsătoresc. Și o să plec doar eu.

O să las copiii până la vreo 18 ani. Două bone, ca să stau liniștit. Glumesc. Nuntă va fi, nu știu când va fi. Noi suntem ca și căsătoriți.


Cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintire cu altă femeie. Ca și cum m-am născut cu Anda„, a mai declarat Liviu Vârciu.